Počasí dnes3 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Kvůli rekonstrukci Broumovské vynechají autobusy jednu zastávku

Pokud bydlíte v okolí Broumovské a využíváte městskou hromadnou dopravu, od zítřka se na autobus o pár stovek metrů projdete. Zastávka Sametová je totiž od začátku srpna zrušena kvůli rekonstrukci silnice. Cestující linkami 25, 33 a 35 se tak musí projít až na zastávky U Lomu, Na Kačírku nebo Ševčíkova.

„Provizorní zastávky „Sametová“ nemohly být z prostorových důvodů zřízeny, navíc by s ohledem na rozhledové poměry v ulici Broumovská nesplnily bezpečnostní parametry,“ řekl Tomáš Krebs z dopravního podniku.

Na Broumovské přibydou komplikace i koncem prázdnin. V termínu od 20. srpna do konce měsíce se předpokládá z důvodu pokládky povrchů uzavření celé Broumovské ulice. Všechny autobusové linky vedení dopravního podniku odkloní.

Linka číslo 25 pojede přes sídliště Rochlice. „Všechny dotčené autobusové linky budou v provozu v pozměněné trase dle zvláštních jízdních řádů, které budou běžným způsobem vyvěšeny. Provoz v původním rozsahu bude obnoven od září,“ uzavřel Krebs.

Štítky Liberec VI-Rochlice, rekonstrukce

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Kvůli rekonstrukci Broumovské vynechají autobusy jednu zastávku  |  Doprava  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.