Počasí dnes20 °C, zítra21 °C
Neděle 16. června 2024  |  Svátek má Zbyněk
Bez reklam

Mikrospánek zavinil vážnou nehodu u Turnova

Jen pár stovek metrů od místa nedávné tragické nehody došlo ke střetu dvou dodávek. V neděli v půl jedné odpoledne se při nehodě na silnici I. třídy číslo 35 asi 1,5 kilometrů od Turnova směrem na Jičín zranila dvojice řidičů a jedna cestující.


Nehodu zavinil pětatřicetiletý řidič, který jel ve směru od Turnova s Mercedesem Benz. Toho za jízdy přepadl mikrospánek. Muž za volantem na okamžik ztratil kontrolu nad vozidlem a přejel do protisměru.

„Proti němu jel v tu chvíli s volkswagenem Transporter třiačtyřicetiletý řidič, který ve snaze zabránit čelnímu střetu strhl řízení na levou stranu. Přesto došlo ke srážce a Mercedes se po střetu přetočil na levý bok a zůstal ležet napříč přes silnici,“ doplnil mluvčí policie Petr Kmínek. Transporter byl nárazem odhozen mimo komunikaci.

Při střetu se zranila dvojice řidičů a jedna spolujezdkyně. Dechová zkouška byla u obou řidičů negativní a škoda je předběžně vyčíslena na čtvrt milionu.

Štítky Turnov, Mercedes-Benz, Jičín, Volkswagen Transporter

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Mikrospánek zavinil vážnou nehodu u Turnova  |  Doprava  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.