Počasí dnes6 °C, zítra7 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Motocyklista na následky zranění v nemocnici v Liberci zemřel

Pětadvacetiletý motocyklista zemřel v liberecké nemocnici na následky zranění z čtvrteční dopravní nehody. Informaci dnes potvrdila mluvčí nemocnice Barbora Silná. Poslední červencový den byl na silnicích v ČR letošním nejtragičtějším, v důsledku dopravních nehod zemřelo devět lidí.

Mladému motocyklistovi se stal osudný střet s vozem Volkswagen Transporter. Motocykl Yamaha 600 se s dodávkou srazil ve čtvrtek krátce před 9:00 v katastru obce Postřelná u Jablonného v Podještědí. Při příjezdu záchranářů byl mladík v bezvědomí. "Utrpěl těžké poranění hlavy a poranění nohou," řekla krajská mluvčí záchranné služby Lenka Markovičová.

Okolnosti nehody prošetřují kriminalisté. "Šetření stále probíhá," konstatovala liberecká mluvčí policie Ivana Baláková. Čtyřiasedmdesátiletý řidič transportéru vyvázl bez zranění, bezprostředně po nehodě ji ale nedokázal popsat.

Napsala ČTK

Štítky úraz, Liberec, Krajská nemocnice Liberec, Barbora Silná, Česko, nemocnice, Yamaha, Volkswagen Transporter, Jablonné v Podještědí, Postřelná

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Motocyklista na následky zranění v nemocnici v Liberci zemřel  |  Doprava  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.