Počasí dnes11 °C, zítra16 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Motocyklista utopil svou motorku v rybníce, sám se zranil

Vážné zranění utrpěl jednatřicetiletý motocyklista, který havaroval odpoledne na silnici III. třídy u rybníku Jílovka na Českolipsku. Vrtulník ho transportoval na traumatologii do liberecké nemocnice. Nehoda se stala po 14:00 na silnici ve směru od Zahrádek na Holany.

"Je tam dvojitá zatáčka. Podle svědkyně jel velmi rychle. Motocyklistu jsme zatím vyslechnout nemohli, aby nám řekl, proč druhou zatáčku nevybral," uvedla mluvčí policie Ivana Baláková. Nejvážnějším zraněním podle prvotního vyšetření je zlomenina nohy. Podle Balákové nechybělo mnoho, aby následky pro motocyklistu byly ještě horší. "Na břehu rybníka škrtl o dva stromy. Motorka Honda 250 poté skončila na dně rybníka, řidič z ní vypadl na druhou stranu na pevnou zem," upřesnila.

Motocykl z vody vytáhli hasiči, museli část rybníku prohledat. "Vodu měli po prsa. Jeden z nich pak doplaval ve studené vodě ještě pro helmu motocyklisty, byla na hladině asi 20 metrů od břehu," dodala mluvčí policie.

S využitím ČTK

Štítky rybník, Krajská nemocnice Liberec, okres Česká Lípa, Holany, Honda

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Motocyklista utopil svou motorku v rybníce, sám se zranil  |  Doprava  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.