Počasí dnes6 °C, zítra7 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Náklaďák, se kterým se utrhla krajnice, vytáhl jeřáb

Chvilka nepozornosti v kombinaci s podmáčenou krajnicí potrestala dnes dopoledne řidiče nákladního automobilu, který kolem desáté hodiny projížděl mezi Malou Skálou a obcí Koberovy. Auto se vyhýbalo na úzké silnici s jiným. Krajnice se s ním však utrhla a nákladní vůz zůstal nakloněný nad příkopem.

Jelikož hrozilo, že se vůz převrátí, byli na místo povoláni profesionální hasiči z Turnova, dobrovolní z Malé Skály a kvůli vyproštění dorazil i jeřáb semilských profesionálů. „Hasiči navázali nákladní auto zepředu lanem k cisterně dobrovolných hasičů a zezadu pak auto zvedal z příkopu jeřáb. Do půl hodiny mohl být provoz opět obnoven,“ popsala mluvčí hasičů Zdenka Štrauchová.

Jeřáb semilských hasičů byl zaměstnán i včera, kdy při dopravní nehodě v Mírové pod Kozákovem vyprošťoval Škodu Fabii. Ta sjela z komunikace a zhruba po sto metrech jízdy po louce skončila v houští.

Štítky jeřáb, Malá Skála, Turnov, Škoda Fabia

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Náklaďák, se kterým se utrhla krajnice, vytáhl jeřáb  |  Doprava  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.