Počasí dnes13 °C, zítra13 °C
Pátek 18. října 2024  |  Svátek má Lukáš
Bez reklam

Nehoda v Ruprechticích si vyžádala život staršího řidiče

Ranní nehoda Octavie na Michelském vrchu, při které se těžce zranil řidič osobního automobilu, má tragické následky. Muž i přes veškerou snahu lékařů dnes po poledni v liberecké nemocnici zemřel. K nehodě došlo před osmou hodinou ranní, když senior narazil svým autem do oplocení u domu a následně do sloupku dalšího oplocení.

„Jako první byli na místě policisté, kteří muže vyprostili z vozidla a zahájili poskytování první předlékařské pomoci. Po příjezdu Zdravotnické záchranné služby Libereckého kraje pokračovala osádka s oživováním muže a následně jej převezla do Krajské nemocnice v Liberci,“ řekla mluvčí policie Vlasta Suchánková.

V nemocnici však devětasedmdesátiletý muž bohužel krátce před jednou hodinou odpoledne zemřel. Podle zatím prvotních informací není vyloučeno, že muži za volantem se náhle zhoršil zdravotní stav a následkem toho havaroval. Zda tomu tak skutečně bylo či nikoliv osvětlí až soudní pitva, kterou policisté nařídí.

Štítky Ruprechtice, Krajská nemocnice Liberec, Škoda Octavia, Zdravotnická záchranná služba Libereckého kraje

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Nehoda v Ruprechticích si vyžádala život staršího řidiče  |  Doprava  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.