Počasí dnes18 °C, zítra20 °C
Neděle 12. května 2024  |  Svátek má Pankrác
Bez reklam

Pod Ještědem narazila tramvaj do sypacího vozu

Tvrdým nárazem skončila v pondělí dopoledne jízda tramvaje linky číslo 3, která měla namířeno na konečnou pod Ještědem. Za zastávkou Spáleniště oslnilo řidiče slunce a přehlédl stojící sypací vůz Mitsubishi. Tramvaj se zastavila až o zadní část automobilu. Při nárazu se lehce zranil řidič sypacího vozu.

Řidič nákladního vozu se snažil uhnout, avšak střetu již zabránit nestihl. Sypací vůz měl zapnuté výstražné oranžové světlo, umístěné na střeše vozidla. „Jeho zbylá osádka prováděla údržbu chodníku. Řidič sypacího vozu utrpěl lehké zranění, se kterým byl následně hospitalizován v Krajské nemocnici Liberec. Všichni cestující z tramvaje vyvázeli bez zranění,“ řekla mluvčí policie Vladimíra Šrýtrová.

Při nehodě došlo k poškození nákladního vozidla a zároveň prvního vagónu tramvajové soupravy s předběžnou škodou 350 tisíc korun. Nehodou se i nadále zabývají dopravní policisté.

Štítky Ještěd, Mitsubishi Motors, Krajská nemocnice Liberec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Pod Ještědem narazila tramvaj do sypacího vozu  |  Doprava  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.