Počasí dnes12 °C, zítra9 °C
Středa 2. října 2024  |  Svátek má Olívie / Oliver
Bez reklam

Poslední dny ve znamení nehod, bouralo se v celém kraji

Nadprůměrný počet dopravních nehod v posledních dnech zaměstnává záchranné složky. Jen během víkendu musely zasahovat u dvanácti takových událostí v Libereckém kraji, do pondělního odpoledne přibyla ve statistikách čtveřice dalších nehod. Hned ve dvou případech šlo o náraz do stromu.

Tvrdý náraz pořádně otřásl stromem v Předláncích na Frýdlantsku. Řidič Tatry nezvládl před pondělní devátou hodinou ranní řízení a havaroval. Nehoda se naštěstí obešla bez zranění. „Na místě zasahovali profesionální hasiči z Raspenavy a dobrovolní z Višňové,“ popsala mluvčí hasičů Zdenka Štrauchová.

Tolik štěstí neměl řidič, který zhruba o půl hodiny později těžce havaroval v obci Pihel. Ten podle nepotvrzených informací před nárazem do stromu nebrzdil. „Při nehodě utrpěl těžká poranění, se kterými byl na řízené ventilaci a zaintubován letecky transportován do liberecké nemocnice,“ shrnula mluvčí krajské záchranky Lenka Markovičová.

Podle informací televize Nova byl muž krátce před nehodou propuštěn na revers z nemocnice, kde měl ležet několik dní s bolestmi břicha. Pokud stojí právě za nehodou zdravotní potíže, není zatím jasné.

Štítky havárie, strom, Liberecký kraj, Tatra Trucks, Krajská nemocnice Liberec, Raspenava, Předlánce, Frýdlantsko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Poslední dny ve znamení nehod, bouralo se v celém kraji  |  Doprava  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.