Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Při srážce s autem byli na Liberecku zraněni dva motorkáři

Při srážce s osobním automobilem byli dnes odpoledne nedaleko Nové Vsi na Liberecku těžce zraněni dva motorkáři. Podle informací policie nehoda zkomplikovala dopravu na hlavní silnici 13 z Liberce na Frýdlant.

Nehoda byla na operační středisko záchranné služby ohlášena krátce před 16:30. "Na motorce byli velmi těžce zraněni řidič i spolujezdec, oba utrpěli mnohačetná poranění," řekla mluvčí Zdravotnické záchranné služby Libereckého kraje Lenka Markovičová. Řidič osobního vozu Opel Astra zranění neutrpěl. Policisté u něho provedli orientační dechovou zkoušku, jejíž výsledek byl negativní. U řidiče motorky bylo zažádáno o odběr krve.

Jednoho zraněného museli záchranáři oživovat, vrtulník ho pak převezl na traumatologii liberecké nemocnice. "Po zemi tam sanitka převezla i druhého motorkáře," dodala mluvčí záchranky.

K nehodě došlo v neděli krátce před půl pátou odpoledne na křižovatce se silnicí, která vede do Nové Vsi. Padesátiletý řidič osobního vozu Opel Astra se spolujezdcem jel od Mníšku, přičemž na křižovatce začal odbočoval vlevo směrem na Novou Ves. V tu chvíli jej ale předjížděl pětačtyřicetiletý muž na motorce, který cestoval s jednatřicetiletou spolujezdkyní, a následně došlo ke střetu.

S využitím ČTK

Štítky Liberecký kraj, Nová Ves, Liberec, Frýdlant, Opel Astra, Zdravotnická záchranná služba Libereckého kraje, Krajská nemocnice Liberec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Při srážce s autem byli na Liberecku zraněni dva motorkáři  |  Doprava  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.