Počasí dnes3 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Řidič škodovky porazil chodce a ujel. Policie ho teď hledá

Čím dál častěji policisté pátrají po řidičích, kteří ujíždějí od nehod. Jeden takový případ leží na stole policistů od 3. ledna, kdy nejspíš řidič stříbrné Škody Yeti srazil chodce na přechodu v Sokolské ulici. Přesto, že ho zranil, od nehody ujel a nechal ho napospas osudu. Teď po něm pátrají policisté.

K nehodě došlo před šestou hodinou večerní. „Neznámé vozidlo narazilo přední částí do pravé části těla chodce. Řidič následně od nehody ujel, aniž by učinil vhodná opatření, které mu ukládá zákon. Chodec při nehodě utrpěl lehké zranění,“ doplnila mluvčí policie Vladimíra Šrýtrová.

Vzhledem k tomu, že řidič z místa nehody ujel, nemohli u něj policisté vyloučit přítomnost alkoholu. Šetřením se podařilo zjistit, že by se dle popisu mohlo jednat o vozidlo Škodu Yeti stříbrné barvy a řidiče ve věku kolem 60 - 70 let.

Policisté se proto obracejí na veřejnost s žádostí o pomoc při objasňování nehody. Viděli jste něco, čím můžete pomoci k dopadení bezohledného řidiče? Volejte na linku 158 nebo na dopravní inspektorát - 974 466 582 nebo 974 466250.

Štítky havárie, Škoda Yeti

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Řidič škodovky porazil chodce a ujel. Policie ho teď  hledá  |  Doprava  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.