Počasí dnes16 °C, zítra20 °C
Neděle 19. května 2024  |  Svátek má Ivo
Bez reklam

Seniorka se psem vběhla přímo pod auto. Skončila v nemocnici

Chvilka nepozornosti stačila k tomu, aby měli záchranáři a dopravní policisté opět co dělat. Do Ruprechtické ulici v Liberci se sjeli v úterý po sedmé hodině ranní. Čtyřiašedesátiletou seniorku se psem tam srazilo auto. Žena naštěstí utrpěla pouze lehké zranění a její léčení by nemělo trvat dlouho.

Vina je podle všeho na straně chodkyně. Řidička osobního auta Ford Fusion jela ve směru z centra města do Ruprechtic a na přímém úseku jí z pravé strany náhle do jízdní dráhy vběhla starší žena se psem. Ta vstoupila do vozovky v místech, kde není žádný přechod pro chodce.

„Řidička již nestačila zabránit samotnému střetu a čelní částí vozidla narazila do levého boku ženy. Seniorka upadla na zem a utrpěla lehké zranění,“ dodala mluvčí policie Vladimíra Šrýtrová.

Nehodou se i nadále zabývají policisté. Už teď je ale jasné, že ani jedna z účastnic před nehodou nepila alkohol. Škoda na vozidle je 20 tisíc korun.

Štítky pes, Liberec, Ford Fusion, Ruprechtice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Seniorka se psem vběhla přímo pod auto. Skončila v nemocnici  |  Doprava  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.