Počasí dnes12 °C, zítra9 °C
Středa 2. října 2024  |  Svátek má Olívie / Oliver
Bez reklam

Silnice u Václavic byla pro dvě dodávky úzká

O tom, jak může špatné udání polohy zkomplikovat zásah, se v neděli dopoledne přesvědčili záchranáři, kteří mířili k nehodě mezi Václavicemi a Chrastavou. Na úzké silnici se střetla dvě auta. Liberečtí a hrádečtí hasiči však několik minut bloudili v okolí a místo nehody nemohli najít.

„Jelikož bylo místo nehody špatně nahlášené a obě jednotky nehodu musely hledat, jejich dojezdový čas byl poměrně dlouhý,“ poznamenal mluvčí hrádeckých dobrovolníků Jaromír Mottl.

Nehoda si vyžádala jedno lehčí zranění. „Jelikož si jedna osoba stěžovala na bolest nohy i hlavy, byla na místo povolána Zdravotnická záchranná služba Libereckého kraje, která si zraněnou osobu převzala a odvezla ji na další vyšetření do krajské nemocnice,“ dodal Mottl.

Nehoda komplikovala dopravu celé dopoledne. Po celou dobu zásahu musela být silnice uzavřena a řidiči tak mezi Václavicemi a Chrastavou museli jezdit po objízdné trase.

Štítky Václavice, Chrastava, Zdravotnická záchranná služba Libereckého kraje

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Silnice u Václavic byla pro dvě dodávky úzká  |  Doprava  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.