Počasí dnes7 °C, zítra11 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

U Hodkovic zabilo auto chodkyni. Šla po rychlostce

Tragická nehoda zastavila v neděli po jedné hodině ranní provoz na rychlostce mezi Turnovem a Libercem. Před Hodkovicemi nad Mohelkou srazilo osobní auto chodkyni, která se pohybovala po rychlostní komunikaci. Žena se nejspíš snažila frekventovanou silnici přeběhnout.

Podle dostupných informací srazilo projíždějící auto chodkyni na 37. kilometru silnice R35. Doprava byla od jedné do pěti hodin odkláněna přes Hodkovice. Silnice zůstala až do ranních hodin uzavřena.

"Automobil srazil přecházející ženu a ta utrpěla vážná poranění, kterým podlehla. Záchranáři už jí nemohli pomoci," popsala mluvčí záchranářů Lenka Markovičová.

Pro záchranáře to byl druhý takový výjezd během několika málo hodin. Před sobtní osmou hodinou večerní srazilo další auto chodce v Oldřichově v Hájích. "Muž byl při vědomí a záchranáři ho s pohmožděninami a poraněním hlavy převezli na traumatologii do liberecké nemocnice," doplnila mluvčí.

Štítky Hodkovice nad Mohelkou, Liberec, Turnov, Krajská nemocnice Liberec, Oldřichov v Hájích

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

U Hodkovic zabilo auto chodkyni. Šla po rychlostce  |  Doprava  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.