Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

U Turnova se střetl náklaďák s osobákem. Oba řidiči zahynuli

Jedním slovem tragédie. Jedině tak se dá nazvat dnešní nehoda, ke které došlo po poledni mezi Turnovem a Sedmihorkami. Na frekventované silnici první třídy se střetl nákladní automobil jedoucí od Turnova s Peugeotem 206. Oba řidiči na místě zahynuli. Silnice bude až do večerních hodin uzavřena.

Osobní automobil střet odmrštil do příkopu. Nákladní automobil se zastavil až o strom. "Ten po nárazu začal hořet. Kabina byla takřka ihned zachvácena plameny," řekla mluvčí hasičů Zdenka Štrauchová.

Na místě zasahovaly čtyři jednotky hasičů - profesionální hasiči z Turnova, Liberce, dobrovolní hasiči z Karlovic a Turnova. Jako pátá byla později povolána i jednotka drážních hasičů z Liberce.

„Při příjezdu hasičů se nákladní automobil nacházel svou přední částí mimo komunikaci, kde narazil do stromu. Celá kabina byla v plamenech. Hasiči požár uhasili, ale řidiči již nemohli pomoci,“ dodala Štrauchová. Osobní vůz byl na druhé straně silnice v příkopě a řidič vážným zraněním podlehl.

Napsal Michael Daněk

Štítky Turnov, nákladní automobil, Peugeot 206, Liberec, Karlovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

U Turnova se střetl náklaďák s osobákem. Oba řidiči zahynuli  |  Doprava  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.