Počasí dnes11 °C, zítra16 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Uzavírka Broumovské od středy odkloní autobusy

Dopravu na sídliště Broumovská zkomplikuje další uzavírka. V termínu od 20. srpna do konce měsíce uzavřou silnici pracovní stroje a dělníci zahájí pokládku nového povrchu. Kvůli rekonstrukci bude uzavřena část frekventované silnice. Všechny autobusové linky vedení dopravního podniku odkloní.

Linka č. 25 – označena X25 a bude vedena ze zastávky Na Kačírku po odklonové trase do zastávky Fügnerova
a dále pokračuje po své trase. V opačném směru pojede linka po stejné objízdné trase. Linka na objízdné trase nestaví. Linkou nebudou obslouženy zastávky Sametová, U Lomu a Textilana.

Linka č. 33 – označena X33 a bude vyjíždět ze zastávky U Lomu a pokračuje přes zastávku Ječná, Východní Kunratická sídliště do zastávky Krejčího a dále pokračuje po své trase. V opačném směru pojede linka po stejné  objízdné trase. Linkou nebude obsloužena zastávka Sametová a Ševčíkova. Linka na objízdné trase nestaví.

Linka č. 35 – označena X35 a bude vedena ze zastávky Fügnerova odklonem do zastávky Krejčího a Zelené Údolí dále po své trase. V opačném směru pojede linka po stejné trase. Linkou nebude obsloužena zastávka Šaldovo náměstí, Poliklinika, Textilana, U Lomu, Ševčíkova a Ježkova. Linka na objízdné trase nestaví.

Linka č. 91 – označena X91 a bude vedena ze zastávky Hrubínova odklonem do zastávky Krejčího a dále pokračuje po své trase. Linkou nebude obsloužena zastávka Ječná, Sametová a Ševčíkova. Linka na objízdné trase nestaví.

Linka č. 99 – označena X99 a bude vedena ze zastávky Na Kačírku odklonem do zastávky Hrubínova a dále pokračuje po své trase.Linkou nebude obsloužena zastávka Sametová a Ječná.

Štítky silnice, Zelené údolí

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Uzavírka Broumovské od středy odkloní autobusy  |  Doprava  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.