Počasí dnes9 °C, zítra6 °C
Úterý 16. dubna 2024  |  Svátek má Irena
Bez reklam

V MHD startuje historicky největší soutěž pro cestující

Díky jízdě v libereckém MHD si můžete polepšit o vstupenky do iQLandie, Aquapalace Praha nebo o poukazy do středověké krčmy v Dětenicích. Dopravní podnik si ve spolupráci s Bus TV připravil pro cestující velkou prázdninovou soutěž, která je podle vedení společnosti považována za největší v historii MHD.

Netradiční soutěž probíhá na obrazovkách v autobusech a tramvajích. „Do soutěže se současně s libereckým dopravním podnikem zapojily dopravní podniky v  Hradci Králové, Chomutově a Jirkově, Mladé Boleslavi, Mostě a Litvínově, Olomouci, Pardubicích, Plzni, Teplicích, Ústí nad Labem a Zlíně. O dalších městech se stále jedná,“ říká jednatel společnosti Bus TV Richard Prajsler.

Cestující měli možnost již v dubnu letošního roku si své cestování krátit tréninkem mozku právě na LCD obrazovkách, kde se promítala cvičení podporující rozvoj mozkové činnosti. Podobná soutěž tady však ještě nebyla.

„Společnost Bus TV přišla s nápadem, který oslovil. Jsme potěšeni, že také náš dopravní podnik se mohl do prázdninového projektu zapojit,“ dodává Luboš Wejnar, ředitel Dopravního podniku měst Liberce a Jablonce nad Nisou.

A jak, že soutěž probíhá? Celá hra bude složena ze čtyř otázek, které se budou střídat po 14 dnech. Pro vyšší férovost se může každý soutěžící zapojit do soutěže na každou otázku pouze jednou.

Na soutěžící čekají tisíce časopisů a dárků. Unikátnost soutěže je také v tom, že každý účastník soutěže získá dva časopisy od vydavatelství RF HOBBY a poukázku od NATURHOUSE. Další šťastlivci se můžou těšit například na rodinné poukázky do iQlandia Liberec a Aquapalace Praha v hodnotě 1 699 korun, hubnoucí kúry v NATURHOUSE v hodnotě 3 500 korun či poukázky na konzumaci do Středověké krčmy Dětenice v hodnotě 1 000 korun a na vstupné do TEPfaktoru. Celková hodnota všech cen, které čekají na své výherce, činí přes 160 tisíc korun.

Štítky soutěž, městská hromadná doprava, dopravní společnost, Aquapalace Praha, Dětenice, Plzeň, Olomouc, Pardubice, Hradec Králové, Most

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V MHD startuje historicky největší soutěž pro cestující  |  Doprava  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.