Počasí dnes23 °C, zítra20 °C
Úterý 30. dubna 2024  |  Svátek má Blahoslav
Bez reklam

VIDEO: Policie pátrá po řidičce, která jela v protisměru

Jsou to necelé tři týdny, co jsme vás informovali o řidičce tmavého Renaultu Clio, která si cestu od Bílého Kostela nad Nisou do Chrastavy zkrátila v protisměru silnice I/35. Dopravní policisté se teď obrací na veřejnost s žádostí o pomoc při pátrání po této řidičce, která ohrozila hned několik dalších řidičů.

„Ve čtvrtek 6. února krátce po třetí hodině odpoledne jela neznámá řidička s vozidlem Renault Clio, modrozelené barvy od motorestu Zámeček v protisměru až do Chrastavy. Silnici opustila na vjezdu z obce Chrastava u Penny Marketu v ulici Nádražní. Během její jízdy došlo málem ke srážce s řidiči jiných motorových vozidel,“ potvrdila policejní mluvčí Vladimíra Šrýtrová.

Policisté už třetím týdnem po řidičce pátrají. Svědci, kteří by mohli dopravním policistům pomoci, se můžou hlásit na bezplatné lince 158 nebo ne telefonních číslech 974 466 579 či 974 466 250.

Štítky Chrastava, Renault Clio, Bílý Kostel nad Nisou, Penny Market

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Policie pátrá po řidičce, která jela v protisměru  |  Doprava  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.