Počasí dnes20 °C, zítra22 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Kultura

RECENZE: Robin Hood bere chudým i bohatým. Jejich čas

Legendární spravedlivý lučištník Robin Hood byl proslulý tím, že vždy trefil svůj cíl. Povedlo se to i tvůrcům nového snímku o zbojníkovi z Sherwooodu?

TRAILER: Mladý hradecký režisér David Balda natočil další film. Narušitel přijde do kin již v lednu

Silný a napínavý příběh českého leteckého esa, jeho kamarádů i bezbřehou lásku k létání přináší do kin film Narušitel. Režie se ujal teprve osmnáctiletý umělec z Hradce Králové David Balda, pro kterého je to již druhý celovečerní film. Ve snímku...

TIPY NA VÍKEND: Koncert na Valdštejně, v divadle i na náměstí

Ani tento víkend nebude o akce nouze. Pokud jste lyžaři duší i srdcem, nesmíte chybět na Bedřichovském Night Light Marathonu. Odpočinout si a užít si příjemnou hudbu můžete na některém z koncertů.

Oblastní galerie představí díla Jana Měřičky a na jaře se sem vrátí vodní hladina

Oblastní galerie našla v bývalých lázních ideální zázemí. V uplynulém roce sem zavítalo více než 40 000 návštěvníků. Bohatý program nabídne galerie i v následujících měsících.

Chod divadla v Liberci ovlivní v roce 2019 oprava, premiér ubude

Sedm činoherních, tři operní a dvě baletní představení obohatí v roce 2019 repertoár libereckého divadla F. X. Šaldy. Premiér bude o dvě méně než letos, protože příští rok se bude v historické budově divadla modernizovat vzduchotechnika a topení....

Dětský Silvestr mezi knihami. U Fryče přistáli mimozemšťani

Také děti mají svou oslavu Silvestra. Koná se o den dříve, tedy už v neděli 30. prosince, v Knihkupectví Fryč. Na děti čekají dílničky mezi knihami i pohádkové představení. Začátek je v 15 hodin.

GLOSA: Milý Ježíšku, příště mi úplně postačí ten Daniel Landa

Milý Ježíšku, už je to dobrých pár let, co jsem Ti psal naposledy. Promiň. Vlastně jsem ani nečekal, že Ti ještě vůbec někdy napíšu. Ozývám se po dlouhé době se stejným úmyslem jako tehdy - mám vánoční přání.

Do liberecké knihovny přijede na debatu youtuber Kovy a novinář Jindřich Šídlo

Youtuber Kovy alias Karel Kovář, tvůrce parodií, ale také videí, která se zabývají volbami či politikou, a novinář Jindřich Šídlo, kterého můžeme znát z pořadu „Šťastné pondělí”, přijedou ve středu 9. ledna 2019 do Krajské vědecké knihovny v...

Kam na svatého Štěpána? Na Štěpánku, do kostela nebo třeba na Bedřichov

Vánoce jsou za námi. Dárky už jsme rozbalili a nejbližší příbuzné navštívili. A co tedy podniknout na druhý svátek vánoční? Můžete navštívit například některou z vánočních mší nebo koncertů.

ANKETA: Popelka nebo Maruška? Jaká vánoční pohádka je nejoblíbenější?

K Vánocům kromě jídla, dárků a koled patří neodmyslitelně také pohádky. V Česku jich máme hned několik, které by do sváteční nálady dostaly i Grinche. Která je podle vás ta nejhezčí?

Kultura  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.