Počasí dnes22 °C, zítra19 °C
Středa 15. května 2024  |  Svátek má Žofie
Bez reklam

Hádali byste mu letos čtyřicítku? Slavný Paddy Kelly zamíří do Sedmihorek

V jeho teenagerských letech byl snad jedním z nejoblatovanějších chlapců Evropy. Plakáty Paddyho z Kelly Family zdobily spoustu pokojíčků nejen v naší zemi, ale i po celé Evropě. Dnes už fanynky, jejichž věk se pohybuje kolem třicítky, platonicky vzpomínají na staré časy, ale na koncerty Michaela Patricka Kelly (jak si Paddy niní říká) stále poctivě jezdí. Jak se říká, stará láska nerezaví.

Uvěřili byste ale podle fotek, že tento idol 90. let letos oslaví 40. narozeniny? Paddy na to rozhodně nevypadá a stále by mu někteří hádali věk kolem dvacítky. Michael Patrick má letos napilno a je svěží jako nikdy předtím!. Mimo účasti v německé prestižní soutěži Sing meinen Song (Zpívej mou píseň), vydává 16. června své čvtrté sólové album pod názvem iD, které natočil v londýnském studiu a pomáhali mu producenti těch nějvětších světových hvězd. Na albu se objeví celkem 15 zbrusu nových songů. V létě se také Paddy chystá na velké open air turné, v rámci kterého odehraje jediný koncert mimo německy mluvící země právě v ČR.

Stane se headlinerem Happy Faces Festivalu v Sedmihorkách u Turnova. 19. srpna tak představí nejen písně ze svého nového alba, ale také staré hity z éry The Kelly Family. Na jednom pódiu s ním vystoupí také finalistka Česko Slovenské SuperStar Alžběta Kolečkářová se svojí "loop machine show", kapela Public Relations nebo druhá česká SuperStar Vlasta Horváth.

Autoři

Štítky Paddy Kelly, Evropa, Sedmihorky, koncert, Mike Patrick, Česko Slovenská SuperStar, Vlastimil Horváth, Alžběta Kolečkářová, AC & C, Public Relations, s.r.o., Česko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hádali byste mu letos čtyřicítku? Slavný Paddy Kelly zamíří do Sedmihorek  |  Kultura  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.