Počasí dnes6 °C, zítra6 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Oblíbený seriál Teorie velkého třesku se dočká svého prequelu – posvítí si na dětství jedné z hlavních postav

Pokud sledujete seriál Teorie velkého třesku, jistě jste si zamilovali geniálního, i když poněkud výstředního milovníka vláčků, doktora Sheldona Coopera, kterého v seriálu brilantně ztvárňuje herec Jim Parsons. Nyní se nám nabízí příležitost nahlédnout do začátků tohoto génia prostřednictvím nového seriálu.

Televizní stanice CBS uvede na podzim nový sitcom, Young Sheldon, který má být prequelem Teorie velkého třesku. Tento nový sitcom se pokusí o odvyprávění příběhu devítiletého Sheldona Coopera a jeho rodiny.

Do hlavních rolí byl obsazen začínající herec Iain Armitage, který si již zahrál v seriálu HBO Big Little Lies a do role Sheldonovy matky Mary byla obsazena herečka Zoe Perry. Zajímavostí je, že Zoe je v reálném životě dcerou Laurie Metcalf, Sheldonovy matky z Teorie velkého třesku. Do role Sheldonovy babičky, která hrála v jeho životě významnou roli, byla obsazena herečka Annie Potts.

Young Sheldon bude uveden na televizní obrazovky stanice CBS v pondělí večer, 25. září 2017, ihned po odvysílání premiérové epizody 11. série Teorie velkého třesku.

Už podle traileru by se mělo jednat o dost zábavnou podívanou, otázkou ale je, jestli si nový seriál získá stejně pevnou fanouškovskou základnu, jako oblíbená Teorie velkého třesku. Zde se můžete podívat na pětiminutový trailer k pilotnímu dílu seriálu Young Sheldon s českými titulky, které připravili redaktoři serveru Edna.cz.

Autoři

Štítky Teorie velkého třesku, Sheldon Cooper, herec, Jim Parsons, CBS, Zoe Perry, Iain Armitage, Laurie Metcalf, Annie Pottsová, dětství, protagonista

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Oblíbený seriál Teorie velkého třesku se dočká svého prequelu – posvítí si na dětství jedné z hlavních postav  |  Kultura  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.