Počasí dnes3 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Jdeme do finále a za všechno vážně dík aneb Křižanské léto ještě nekončí

Letošní ročník Křižanského léta je opět nadmíru vydařený. Důkazem je plný amfiteátr a v něm skvělé publikum, neustávající smích na tváři všech zúčastněných a nekončící potlesk. Léto však ještě nekončí a na vás v Křižanech čekají další úžasné zážitky.

Co jste už mohli vidět?

Jedinečná one man show Caveman, která je jakousi tradicí Křižanského léta, a jejíž návštěvnost byla i tentokrát opravdu velká. Neutichající smích všech diváků byl i letos slyšet na kilometry daleko a kdo tu s námi byl, jistě si odnesl plno nových poznatků ze života mužů a žen. V podobném duchu se nesl Kleplův Vysavač, ve kterém se Bob předvedl jako obyčejný uklízeč nákupního centra s neobyčejnými sny a představami a jeho herecký výkon byl opravdu znamenitý. 

Z hudebních vystoupení to byl Vladimír Mišík & ETC, který jako první ze zpěváků zazněl spolu se svojí skupinou na Křižanském létě. Nejen fanoušci si přišli poslechnout a zazpívat hity tohoto úspěšného muzikanta. Dalším na programu byl Ivan Hlas se svojí kapelou Ivan Hlas Trio, se kterou vám připomněl svůj známý repertoár v trochu pohodovějším provedení. I tak to ale mělo tu správnou energii.

Na co se ještě můžete těšit?

Co si rozhodně nesmíte nechat ujít, je show plná nezkrotné hudby v podání skupiny Žlutý pes, a to již tento čtvrtek 17. 8. v 19:30. Jejich hity není nutné představovat, jsou tak chytlavé, že je jistě zná každý nazpaměť. Je tedy velká pravděpodobnost, že dlouho po skončení koncertu vám v uších bude znít, že “sousedovic bejby Milena je celá z blbá z Boba Dylana” nebo že “modrá je dobrá”. Večer bude okořeněn předkapelou Nautica, která do Křižan vnese trochu mládí. Vstupenky si můžete koupit v předprodeji za 250 Kč nebo na místě za 300 Kč.

Konec Křižanského léta bude patřit divadelnímu představení, avšak nemusíte se bát, žádné drama to nebude. Tragikomedie Vše o mužích vás 24. 8. od 19:30 nejen rozesměje, ale také vám odhalí tajná zákoutí mužského světa. Sezónu zcela zakončí úspěšná komedie Drobečky z perníku, a to 1. 9. od 19 hodin. Čtyři zcela odlišné postavy žen ztvární jediná herečka, úžasná Simona Stašová.  Vstupné vás vyjde na 350 Kč, pokud si lístky zajistíte předem nebo na 400 Kč, pokud si je koupíte na místě - to platí pro obě představení.

Tisková zpráva

Štítky Křižanské léto, Křižany, léto, Bob Dylan, Ivan Hlas, amfiteátr, Vladimír Mišík, finále, Simona Stašová, Žlutý pes

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jdeme do finále a za všechno vážně dík aneb Křižanské léto ještě nekončí  |  Kultura  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.