Počasí dnes23 °C, zítra20 °C
Úterý 30. dubna 2024  |  Svátek má Blahoslav
Bez reklam

Do Liberce míří Wanastowi Vjecy, Ewa Farná i Mňága. Zahrají na Létofestu

Ve Sport parku Liberec, tedy v areálu Home Credit arény, proběhne v sobotu Létofest. Kromě známých kapel, jako jsou Wanastowi Vjecy, Mandrage nebo Iné Kafe, zahrají i místní Meredith Hunter a další. Přichystán je i doprovodný program pro celou rodinu.

Areál festivalu se otevírá hned po poledni a první kapela odstartuje vystoupení ve 13 hodin. Hudební produkce pak bude pokračovat do půlnoci.

Hlavní vystupující doplní i místní jména. „V Liberci to budou konkrétně Karel Kučera, Anna Hamannová, Meredith Hunter nebo The Scoffers. Připravena je i Science Show iQLANDIE Liberec,“ řekl za pořadatele Petr Burian.

Pro nejmenší návštěvníky bude nachystaný bohatý doprovodný program s nafukovacími atrakcemi, tvořivými dílnami a dalšími aktivitami. Děti se mohou těšit i na malování na obličej, hry a zábavu i drobné dárečky. Start je už ve 12 hodin.

Na Létofest do Liberce zve Mňága a Žďorp

Autoři | Foto Létofest

Štítky Létofest, Liberec, Wanastowi vjecy, Ewa Farna, Meredith Hunter, Iné Kafe, Home Credit, Mandrage, hudební skupina, Karel Kučera, Petr Burian

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Do Liberce míří Wanastowi Vjecy, Ewa Farná i Mňága. Zahrají na Létofestu  |  Kultura  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.