Počasí dnes4 °C, zítra3 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

ADVENTNÍ KULTURNÍ PŘEHLED: Šest akcí, které si nemůžete nechat ujít

Chcete si zkrátit čekání na Ježíška? Liberecká Drbna vám společně s portálem eVstupenka.cz nabízí seznam šesti adventních akcí, na kterých byste neměli chybět. Krkonošské pohádky, Václav Neckář i Luděk Vele. Je z čeho vybírat.

2. 12. od 17:00 – Krkonošské pohádky 2 – Anče a Kuba mají Kubíčka (Lidové sady Liberec) – O tom, jak to bylo dál ve slavných večerníčkových příbězích. Jak to bylo dál v Krkonošských pohádkách? Čtyři veselé i poučné příběhy, jejichž hlavní hrdina je malý Kubíček. Dětští diváci s ním brzy naváží pevné přátelství a fandí mu v jeho uličnictví a spravedlivém boji proti Trautenberkovi.

3. 12. od 16:00 – Jarret v kostele (Kostel sv. Antonína Velikého) – netradiční adventní koncert liberecké skupiny v kostele sv. Antonína Velikého v Liberci.

5. 12. od 19:00 – Václav Neckář a Bacily + Smyčcový kvartet (Lidové sady Liberec) – Vánoční koncert legendy české pop music Václava Neckáře s kapelou Bacily a smyčcovým kvartetem. Nenechte si ujít tento jedinečný zážitek a připomenout si plejádu nezapomenutelných hitů tohoto výjimečného zpěváka.

10. 12. od 16:00 – Basistova dobrá společnost (Kostel sv. Antonína Velikého) – koncert komorní hudby v kostele sv. Antonína Velikého v Liberci v podání libereckého komorního souboru.

16. 12. od 17:00 – Čtyřlístek v pohádce (Lidové sady Liberec) – Slavné komiksové postavičky ožívají na divadle. Znáte čtyřlístek? Ne jasně, že ano. Čtveřici nerozlučných kamarádů - Myšpulína, Bobíka, Pinďu a Fifinku - známe z komiksového zpracování všichni. Jejich příběhy ožívají na divadle. I tam se s nimi budete dobře bavit.

17. 12. od 16:00 – Luděk Vele – zpěv, Bohuslav Ledl - varhany (Kostel sv. Antonína Velikého) – adventní koncert duchovní hudby v podání sólisty opery Národního divadla a předního českého varhaníka v kostele sv. Antonína Velikého v Liberci.

Foto Facebook.com/Václav Neckář

Štítky kultura, kulturní přehled, Liberec, Liberecký kraj, eVstupenka, kostel, Antonín Veliký, Václav Neckář, Luděk Vele, koncert, divadlo, Krkonošské pohádky, Kuba, Ježíšek

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

ADVENTNÍ KULTURNÍ PŘEHLED: Šest akcí, které si nemůžete nechat ujít  |  Kultura  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.