Počasí dnes20 °C, zítra22 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Hollywoodská hvězda Orlando Bloom v Liberci. Na nádraží natáčel mysteriózní seriál

Představitel Legolase z Pána Prstenů zavítal do Liberce. Populární herec Orlando Bloom tu natáčel scénu do seriálu Carnival Row. V něm hraje vyšetřovatele vraždy, z níž je podezřelá Cara Delevigne, která se v sobotu také objevila na libereckém vlakovém nádraží.

Jednačtyřicetiletý Bloom pobývá v Praze, odtud pak míří do jednotlivých lokací. Už v pátek natáčel na frýdlantském zámku, před několika týdny také navštívil zámek na Sychrově, sobota pak patřila libereckému nádraží.

Zahlédnout slavného herce z filmů Piráti z Karibiku, Trója nebo Království nebeské ale měli možnost jen členové štábu a komparsisté, pro které bylo natáčení s Orlandem Bloomem velkým zážitkem.

Jinak bylo okolí nádraží chráněno, aby si nikdo nemohl pořídit záznam a herci nemohli být rušeni.

Osmidílný seriál Carnival Row se odehrává ve fiktivním neoviktoriánském městě, kde vedle sebe žijí lidé a mýtická stvoření. Hlavní zápletkou je vražda, kterou vyšetřuje právě postava Orlanda Blooma. Premiéra seriálu je naplánována na příští rok.

Autoři | Foto Instagram

Štítky Orlando Bloom, Liberec, natáčení, Carnival Row, Cara Delevigne, herec, Pán prstenů, Piráti z Karibiku, Království nebeské, Praha, Sychrov, Troja, vražda

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hollywoodská hvězda Orlando Bloom v Liberci. Na nádraží natáčel mysteriózní seriál  |  Kultura  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.