Počasí dnes6 °C, zítra7 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Dubnový Open mic koktejl namíchá krásné hlasy čtyř dam

Dubnový Open mic koktejl v knihkupectví u Fryče bude namíchán z krásných hlasů čtyř dam a o koření se postará Imjoy, tedy nadšení začínající improvizátoři z města pod Ještědem. Tradiční Open Mic začíná v pátek 6. dubna v 19:00.

Na koho se mohou návštěvníci těšit? S rockovými covery vystoupí Zuzana Maňaková a Denisa Mařasová. Naopak ve vystoupení Annie Pity Škodové se snoubí jemný projev doprovázený tóny klavíru, ve kterých se střídá radost s melancholií.

Do Liberce dorazí také slovenská zpěvačka Simona „Sisa“ Fehérová, která má dar přirozené nadžánrovosti, se kterou se prosadila za mikrofonem pražských acid jazzových Pitch Bender, v Londýně sídlících electro-soulových Myo nebo dokonce ska/reggae kapely The Spankers. Aby toho nebylo málo, zazpívala si na tribute turné písně Amy Winehouse a v roce 2012 prošla mainstreamovou soutěží Hlas ČeskoSlovenska. 

Chybět nebudou také nadšení improvizátoři z Liberce, kteří si říkají Imjoy. „Improvizujeme pro radost a s chutí, na jevišti i mimo něj. Hrajeme "tady a teď". Nic není připraveno, nic není předem dáno, nic není jasné,“ říkají o sobě.

Štítky Liberec, Open mic, knihkupectví Fryč, Fryč, koktejl, Ještěd, Amy Winehouse, Londýn, Tighina, Československo

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dubnový Open mic koktejl namíchá krásné hlasy čtyř dam  |  Kultura  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.