Počasí dnes6 °C, zítra7 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

SOUTĚŽ: Vyhrajte vstupenku na festival Hrady CZ na Bezdězu

PR článek

Letošní festivalové léto uzavřou Hrady CZ na Bezdězu. Chcete se na tuto akci podívat? Vyhrajte vstupenky s Libereckou Drbnou. Pro sedm z vás máme celofestivalové vstupy. Hrady CZ na Bezdězu proběhnou od pátku 31. srpna do soboty 1. září.

Fanoušci hudby mohou na Bezdězu zhlédnout kromě jiných koncerty takových kapel a interpretů, jako jsou například Horkýže Slíže, J.A.R., Monkey Business, Majk Spirit + General Foxx, Plexis či Pražský výběr.

Organizátoři nabízejí i atraktivní nehudební program ve formě bezplatného vstupu na prohlídku jednotlivých hradů. Nově pořádají talentovou soutěž pro začínající kapely v jednotlivých regionech, organizují doprovodné sportovní aktivity, přidávají programy pro vyžití rodin s dětmi, wi-fi zóny nebo ještě komfortnější bydlení ve speciálních kempech.

Program festivalu, na kterém bude dále možné vidět koncerty Ivana Mládka, Visacího zámku, Vypsané Fixy a dalších kapel a interpretů, se odehraje v pátek a v sobotu na dvou pódiích postavených vedle sebe.

Line-up je sestaven tak, aby diváci nepřišli o žádné vystoupení, odpadá také zdlouhavé přecházení mezi pódii. Terén festivalových areálů navíc fanouškům zabezpečuje pohodlný výhled na pódia z jakéhokoli místa.

Chybět nebude oblíbený páteční hradní karneval s vyhlášením nejlepších masek. Festival Hrady CZ se letos také připojí k oslavám 100. výroční vzniku Československa, ke kterému chystá pro návštěvníky speciální program.

Více o festivalu najdete tady.

SOUTĚŽ: Gratulujeme všem výhercům. Kontaktovali jsme je emailem. 

Štítky Hrady CZ, festival, Bezděz, soutěž, vstupenky, vstupenka, hudební skupina, Drbna.cz, Horkýže Slíže, Monkey Business, Pražský výběr, Plexis, Ivan Mládek

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

SOUTĚŽ: Vyhrajte vstupenku na festival Hrady CZ na Bezdězu  |  Kultura  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.