Počasí dnes7 °C, zítra6 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Létofest přiváží do Liberce Kabát, Wanastowi Vjecy, Annu K., Chinaski, Mig 21 nebo No Name

Koncertní vystoupení Kabátů, Chinaski, Anny K., “Wanastowek”, Marka Ztraceného a mnoha dalších, bohatý doprovodný program, skvělé jídlo nebo ty nejlepší lokální kapely, to vše přiveze Létofest do Liberce. Oproti loňskému startovacímu ročníku nabízí tento rok plné dva dny nabité tou nejlepší českou a slovenskou hudbou. To vše si navíc návštěvníci užijí se vším komfortem svého města.

Druhý ročník Létofestů slibuje návštěvníkům vizuální show, která běžně nebývá na open air akcích k vidění.

Například Kabát na každou zastávku Létofestu doprovází technika napěchovaná v jedenácti kamionech. Zároveň před jejich vystoupením technici postaví speciální molo.

Podobná překvapení chystají i Chinaski. „Vystoupení Chinaski na Létofestech bude ve znamení nejvýpravnější kapelové show v rámci open-airů vůbec. Zcela poprvé nám pořadatel upravuje pódium pouze pro naše vystoupení,“ říká Martin Pokorný z managementu Chinaski. Design scény podle něj vychází z alba Není nám do pláče. „Na pódium přidáváme šest velkých ledkových sloupů, během každé písně se na nich bude promítat speciální obsah.“

Design svého zatím největšího turné Moje Světlo s sebou veze i populární zpěvačka Anna K. „V playlistu budu mít všechny svoje největší hity a z mého aktuálního alba Světlo zazní písně, kterými se pokusím rozzářit světlo v duších diváků,“ láká na svůj koncert Anna K.

Letošní dvoudenní Létofest láká návštěvníky na špičkové interprety s koncerty na největších podiích a nabízí také doprovodný program a kvalitní občerstvení, které letos obohatí stany plné zábavy. Jedním z nich bude i VIP Relax stan s grilem společnosti Penny Market, která je generálním partnerem Létofestů. Po předložení zákaznické karty dostanou návštěvníci speciality z grilu zdarma.

Na Létofestu bude také YouTour stan, kde se mladší diváci mohou těšit na své oblíbené youtubery v multimediálním prostoru. Setkat se tak mohou s Veronikou Spurnou, Martinem Rotou, Ati, Natylou a celý program povede moderátor Petr Vojnar.

Létofest pomáhá dál

I v letošním roce se Létofest spojil s nadací Můj nový život, onkologicky nemocným dětem a jejich rodinám umožňuje bezplatný vstup. Navíc jim ještě nabízí bohatý program. Cílem projektu je pomoci těmto dětem a celým rodinám vrátit se zpět do běžného života. Novinkou je také spolupráce s místními dětskými domovy. I děti z těchto domovů budou mít vstup zdarma.

Tisková zpráva | Foto Létofest

Štítky Létofest, Kabát, festival, letiště, Chinaski, Anna K, Liberec, No Name, Mig 21, Marek Ztracený, stan, hudební skupina, Martin Pokorný, Martin Rota, Petr Vojnar, Penny Market

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Létofest přiváží do Liberce Kabát, Wanastowi Vjecy, Annu K., Chinaski, Mig 21 nebo No Name  |  Kultura  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.