Počasí dnes7 °C, zítra11 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Fanoušci deskových a karetních her mají sraz v Liberci. Je tu další ročník festivalu Hopecon

Festival společenských her Hopecon začne už ve středu v libereckém Koloseu. Lidé se mohou těšit na deskové a karetní hry od předních firem a také doprovodný program – 3D tiskárny v plném provozu nebo řada soutěží o ceny. Akce končí až v neděli odpoledne.

Návštěvníci si budou moci zahrát nejrůznější tituly karetních a deskových her od předních firem, jako například Albi, Mindok, Hope Studio, Black Fire, Piatnik, Rexhry a dalších. Dále zde budou k vidění 3D tiskárny v plném provozu s firmou Agama print, Jakub Čermák s wargammingem, malíř Petr Homola se svými speciálními technikami malování a spousta soutěží o zajímavé ceny.

Letošní ročník festivalu má téma RETRO. „Podařilo se nám navázat spolupráci se Severočeským muzeem, které zde bude mít RETRO výstavu a retro fotokoutek a retrohraní, kde se vrátíme o pár desetiletí zpět a nábídneme hraní retroher.spolupráci s IQ Landií, která zde bude mít doprovodný program - hrátky s kapalným dusíkem,“ říká hlavní pořadatel akce Daniel Blaškovič.

Akce je určena pro všechny věkové kategorie a ve všední dny nabídne také program pro školy.

Hopecon 2018

MCU Koloseum

Středa, čtvrtek 9 – 15 hodin
Pátek, sobota 9 – 22 hodin
Neděle 9 – 15 hodin

Vstupné: Dospělí na den 80Kč, děti do 15 let 60 Kč, celofestivalové vstupné 200 Kč dospělí a 150 Kč dítě do 15let. ZTP/ZTTP a senioři od 65 let mají vstupné o 50% levněji. Děti do 3 let zdarma.

Autoři | Foto Hopecon

Štítky Hopecon, festival, deskové hry, Liberec, Koloseum, karetní hra, Jakub Čermák, Piatnik, ALBI Česká republika a.s., MINDOK s.r.o., Severočeské muzeum v Liberci, soutěž

Fanoušci deskových a karetních her mají sraz v Liberci. Je tu další ročník festivalu Hopecon  |  Kultura  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.