Počasí dnes3 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Dvě pódia, dva dny. Liberecký majáles přivítá Wohnout i Monkey Bussiness

Už v pátek ve dvě odpoledne se otevře areál parku v Budyšínské ulici u Tržního náměstí. Je tu další ročník libereckého Majálesu a lineup slibuje velkou zábavu. Kromě hlavních hvězd Wohnout a Monkey Bussiness lidi rozproudí třeba Big'O'Band Marka Ottla. Po oba dny se akce přesune po 22. hodině na afterparty do klubu Bunkru pod parkem.

Liberecký Majáles se koná už potřetí, první ročník proběhl u radnice, loni se přesunul do parku u Tržního náměstí, kde našel ideální zázemí. Pátek bude hodně o místních kapelách, akci otevře Sebastian a na dvou pódiích se budou střídat Lipo, Snap Call nebo Superhero Killers. Headlinerem večera pak budou Wouhnout, pátek pak zakončí after party v Bunkru DJ Hrusha.

Sobotní program začne zlehka. V 10 je na programu pohádka pro nejmenší, poté vystoupí zpěvačka Veronika Wildová a dál už to opět pojede - Pokáč, Jakub Děkan či UDG. Večerní blok odstartuje Big'O'Band Marka Ottla a po něm už přijdou na řadu Monkey Bussiness. Kdo ani pak nebude mít dost, může se přesunout do Bunkru na Meredith Hunter a Cocotte Minute. Moderátory akce budou pro letošní rok opět Eliška Jansová a přidá se k ní MMA fighter a standup komik Jan Malach.

A vstupenky? Dají se koupit v předprodeji na oba dva dny za 290 korun, jednodenní vyjde na 190. Přímo na místě pak bude celofestivalová permanentka stát 350 korun, denní vstupenka pak 250. Vstupenky si můžete koupit tady.

Autoři | Foto Majáles Liberec

Štítky majáles, liberec, budyšínská, wohnout, monkey bussiness, vstupenka, Jakub Děkan, Meredith Hunter, Eliška Jansová, Pokáč

Dvě pódia, dva dny. Liberecký majáles přivítá Wohnout i Monkey Bussiness  |  Kultura  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.