Počasí dnes4 °C, zítra3 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

FOTO: I bez Gotta to první den na Benátské žilo

Včera odstartoval již 27. ročník festivalu Benátská! S úderem třetí hodiny byli do areálu vpuštěni první nedočkaví návštěvníci. A i když největší hvězda večera Karel Gott nevystoupil, nebyl první večer Benátský ani trochu nudný.

Vlastně byl dost nadupaný. Na první kapely a ještě první večer bývají řady fanoušků přeci jen trochu řidší. Včera se ale ukázalo, že Dalibor Janda s kapelou Prototyp a Peter Nagy s Indigo jsou hodně oblíbení interpreti, kteří si ihned získali pozornost stovek lidí.

O skvělý zážitek se postarali i hosté Karla Gotta. Vystoupila Ilona Csáková, Markéta Konvičková a Petr Kolář. Na počest oslav 80. narozenin Karla Gotta navíc připravili organizátoři fesťáku i ohňostroj a to opravdu promyšlený. Čtyřicet dva odpalů symbolizovalo stejný počet získaných slavíků. Ačkoli se mistr nemohl festivalu ze zdravotních důvodů zúčastnit, fanouškům zanechal alespoň audiovzkaz.

Večer na hlavní stage zakončila Anna K. a Bohemian Metal Rhapsody. A dnešek bude taky pěkně nabitej. Vystoupí Ztracený, Čechomor, Europe, Těla a mnohem víc.

Autoři | Foto Lubomír Krongaiger

Štítky Benátská, festival, Vesec, hudba, kultura, Karel Gott, Dalibor Janda, Peter Nagy, Ilona Csáková, Markéta Konvičková, Petr Kolář, Mobilink, Anna K, hudební skupina

FOTO: I bez Gotta to první den na Benátské žilo  |  Kultura  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.