Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

TIPY NA VÍKEND: Koncert Lucie, chilli fest i festival společenských her

Druhý listopadový víkend nabízí celou řadu nejrůznějších akcí. Liberecká Drbna přináší přehled těch, které nejvíc zaujaly redakci.

Po dlouhých patnácti letech budou moci fanoušci kapely Lucie vidět své oblíbence naživo v Liberci. Už v sobotu odehraje kapela koncert v aréně v rámci turné EvoLucie.

Další ročník Chilli festu si přichystal pivní bar Azyl. Program začíná v sobotu už v 16 hodin, o hodinu později začne vegan chilli kulinářský raut, bude se ochutnávat jídlo, které může uvařit kdokoliv. Má to jen dvě podmínky, musí být veganské a také s chilli. Dále se chystá turnaj v Červech a také oblíbená soutěž v pojídání chilli.

Hlavní sál Lidových sadů o víkendu zabere festival společenských her Hopecon. Festival se letos koná na téma Vynálezy a inovace. Přijďte si vyzkoušet deskové a karetní hry od předních výrobců z ČR.

Před Plazou se v neděli koná již tradiční Svatomartinský trh na místě Farmářských trhů u radnice. Otevírat se budou svatomartinská vína a bude i husa.

Komu by chyběl pohyb, může se v sobotu ráno zúčastnit závodu Ještědské schody. Vybíhá se 919 schodů kolem lanovky pro skokany. Začátek je v devět.

Autoři | Foto Hopecon

Štítky hopecon, Lucie, tipy na víkend chilli fest, azyl, chilli paprička, festival, Drbna.cz, Liberec, Česko, hudební skupina

TIPY NA VÍKEND: Koncert Lucie, chilli fest i festival společenských her  |  Kultura  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.