Počasí dnes3 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Kapela Mandrage zrušila svoje turné. Vystoupit měla i v Liberci

Kapela Mandrage měla v plánu během února objet desítku měst v celém Česku včetně Liberce. S kapelou měl v Domě kultury vystoupit i zpěvák Sebastian. Skupina však včera večer oznámila, že turné ruší. Důvodem jsou problémy zpěváka Víti Starého.

„Bohužel nemáme jinou možnost, než oznámit, že s výjimkou koncertu v pražském Foru Karlín už bez Víti, rušíme celé nadcházející turné Dlouhej únor,“ uvedla skupina v první větě včerejšího prohlášení na sociálních sítích. 

Zpěvák skupiny Víťa Starý se už několik měsíců potýká se zdravotními problémy. Mezi fanoušky a veřejností se spekuluje o tom, že za vším stojí drogy. Především pak užívání pervitinu. To však kapela nikdy nepotvrdila. 

Posledních pár dní se podle kapely Víťův stav zlepšoval. Skupina začala opět zkoušet a nechyběl ani elán. Před třemi dny se však opět odmlčel a kamarádům o sobě nedal vědět. „Chci turné zrušit,“ napsal z ničeho nic Víťa Starý skupině v SMS zprávě. 

Kapela mu vyšla vstříc a zrušila devět zastávek svého turné – včetně toho v Liberci. Vystoupí jen jednou a to v pražském Foru Karlín. Ani tady však původní zpěvák kapely Víťa Starý nebude.

Zakoupené vstupenky můžete vrátit

„Vstupné se vrací v místě zakoupení vstupenek. K uplatnění nároku na vrácení vstupného zakoupeného online a hladký průběh refundace. Vzhledem k množství očekávaných refundací garantujeme navrácení peněz na váš účet s maximální lhůtou do 30 dnů od obdržení žádosti,“ uvedl na svém webu Ticketream. 

To zda se kapela dá zase někdy dohromady nikdo neví. Je tak možné, že jejich sobotní koncert bude poslední. 

„Děkujeme ti Víťo za všechno. Nebejt Tebe tahle kapela by nikdy nevznikla a nikdo z nás by nebyl takovej jakej je. Třeba to vážně ještě může bejt dobrý. Myslíme na Tebe. Matyáš, Pepa, Coopi a Franta,“ tak zní poslední odstavec prohlášení kapely Mandrage.

Hodnocení článku je 40 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Budějcká Drbna

Štítky Mandrage, koncert, vita stary, dlouhej unor, hudební skupina, turné, Vít Starý, Liberec, Česko, Forum Karlín, kulturní dům

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Kapela Mandrage zrušila svoje turné. Vystoupit měla i v Liberci  |  Kultura  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.