Počasí dnes20 °C, zítra19 °C
Středa 1. května 2024  |  Svátek má Svátek práce
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Lollipopz poprvé i v Liberci

PR článek

Dívčí hudebně taneční skupina Lollipopz se po dvou úspěšných turné vydává do měst, kde dosud nevystupovala. V neděli 1. března dorazí poprvé i do libereckých Lidových sadů. Svým fanouškům tu nabídne navíc vstupenky Meet & Greet, které kromě koncertu umožní uzavřená osobní setkání s protagonistkami, autogramiádu a společné focení. Součástí hudební show s písničkami budou i soutěže.

Lollipopz je česká dětská pěvecko-taneční hudební skupina zaměřená na dětské publikum, jež  vznikla vroce 2015. Tvoří ji čtyři dívky ve věku 11 až 13 let v různobarevných parukách. Laura, Eliška, Pája a Niki se svým vlastním repertoárem vystupují v České i Slovenské republice. Mají za sebou i několik televizních vystoupení a se svým pořadem  Lollymánie patří mezi úspěšné  youtuberky. Jejich počiny tam sleduje přes 120 tisíc odběratelů. Natočily několik videoklipů a dva CD nosiče. 

Generálním partnerem libereckého koncertu je OC NISA, které ve spolupráci s partnerskými obchody Intersport, Knihy Dobrovský a  hračkářství  Bambule  připravilo pro návštěvníky show řadu slevových akcí. Slevové akce  po předložení zakoupené vstupenky budou v OC NISA probíhat  v týdnu od 2.3. do 8.3. Více o nich najdete zde: www.nisaliberec.cz nebo na facebooku OC Nisa Liberec.

Předprodej vstupenek: www.evstupenka.cz

Hodnocení článku je 48 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Lollipopz, Liberec, elset, Lidové sady, vstupenka, koncert, Lužická Nisa, taneční soubor, Slovensko, Intersport, Facebook, Bambule

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Lollipopz poprvé i v Liberci  |  Kultura  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.