Počasí dnes3 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Do Liberce se vrací natáčení seriálu Carnival Row s Orlandem Bloomem

Celý týden se bude v centru Liberce opět natáčet. Radnice teď zveřejnila, že jde o fantasy seriál Carnival Row, ve kterém hraje Orlando Bloom a Cara Delevigne. Natáčet se bude na radnici a v Kostelní ulici až do pátku.

„Teď už vám můžeme prozradit, že filmaři budou v tomto týdnu v Liberci natáčet pokračování úspěšné série Carnival Row s Orlandem Bloomem a Carou Delevingne v titulních rolích,“ oznámila radnice a svém facebookovém profilu.

Některé scény seriálu se v Liberci točily už před dvěma lety, nyní se zahraniční produkce do města vrací natáčet druhou sérii. Točit se bude v budově radnice a také v Kostelní ulici.

Na radnici budou filmaři především od úterý do čtvrtka. „Žádáme proto občany, kteří se sem chystají na jednání, aby počítali s možným omezením pohybu na nezbytně nutnou dobu po dobu záběru,“ řekl mluvčí města Jan Král.

V pátek 28. února se filmový štáb přesune do Kostelní ulice, kde bude natáčení probíhat od odpoledních až do večerních hodin. „Informujeme řidiče, že po dobu záběru může být zastavována doprava v Železné ulici v obou směrech,“ dodal mluvčí.

Pro řidiče znamená natáčení i omezení parkování v okolí radnice. Nebude možné parkovat před Divadlem F. X. Šaldy, před hlavní poštou, v Železné a Kostelní ulici, u Kavárny Pošta a část parkovacích míst bude rezervována na Sokolovském náměstí. „Prosíme proto řidiče, kteří se vydají do centra města, aby využili parkovací plochy na Vavřincově vrchu, ve Frýdlantské ulici, v NG Plaza nebo parkoviště Krajské vědecké knihovny,“ uvedl Král.

Carnival Row

Scény seriálu se v Liberci natáčely skoro přesně před dvěma lety na libereckém nádraží. Osmidílný seriál Carnival Row se odehrává ve fiktivním neoviktoriánském městě, kde vedle sebe žijí lidé a mýtická stvoření. Hlavní zápletkou je vražda, kterou vyšetřuje právě postava Orlanda Blooma. Premiéra první řady seriálu je naplánována na příští rok.

Hodnocení článku je 76 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Amazon

Štítky Carnival Row, Orlando Bloom, natáčení, radnice, seriál, Liberec, Jan Král

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Do Liberce se vrací natáčení seriálu Carnival Row s Orlandem Bloomem  |  Kultura  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.