Počasí dnes4 °C, zítra3 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Když nemůžete za kulturou a zábavou, přijde za vámi domů

Už vám hrabe z toho být pořád doma? Tak si pojďte užít trochu zábavy. Celá řada institucí se snaží lidem zlepšit náladu a rozptýlit je. A nabídka je opravdu pestrá.

Stačí si jen vybrat, co vás zajímá. Pokud je vám líto, že se v současné době nedostanete do liberecké zoo, můžet esledovat jejich YouTube kanál, který vás jistě pobaví a navíc se dozvíte spoustu zajímavého.

A Youtube využívá i Šaldovo divadlo. Můžete tak sledovat historický první on-line seriál Operace Archa. „A jen tak mezi námi, víte, jaké to je, když se doma dělají scény? I takové „pikantní“ fotky si můžete prohlédnout na FB divadla nebo si tam třeba poslechněte příjemné čtení na dobrou noc,“ láká mluvčí města Liberec Jana Kodymová. Umělce zároveň mohou zájemci podpořit nákupem dobrovolných vstupenek.

Pokud chcete strávit čas klidným čtením, ale zrovna nemáte doma žádnou knížku, která by vás lákala, zkuste se podívat na online sbírku e-knih Krajské vědecké knihovny.

Jestli jste se rozhodli dny využít k jarnímu úklidu nebo doháněním restů, určitě uvítáte nějakou příjemnou kulisu, třeba v podání hitu V rouškách od liberecké kapely Big’B’Band, zaposlouchat se také můžete do rozhovorů se zajímavými lidmi na webu Jizerského ticha nebo se alespoň myšlenkami vydat na prohlídku některé z historických památek společne s podcastem S kastelánem po památce.

A pokud to už opravdu doma nemůžete vydržet a do přírody to máte daleko, můžete zamířit k Home Credit Areně. „Nyní můžete k individuálnímu sportování využít atletický stadion, in-line dráhu i venkovní posilovnu,“ informovala Kodymová.

Dále můžete zabrousit na web Křišťálového údolí, iQlandie nebo Knihkupectví Fryč.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Jan Mocňák

Štítky kultura, karanténa, zoo, divadlo, zábava, YouTube, Divadlo F. X. Šaldy, Liberec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Když nemůžete za kulturou a zábavou, přijde za vámi domů  |  Kultura  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.