Počasí dnes17 °C, zítra19 °C
Pátek 3. května 2024  |  Svátek má Alexej
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Vyjeďte si do společnosti – ve Sport Parku chystají autokino!

PR článek

Pokud vám v době karantény chybí kulturní vyžití, řešení je jednoduché – již o prodlouženém víkendu od 1. do 3. května se můžete vydat za filmovým zážitkem do autokina u liberecké Home Credit Areny! Tento v našich krajích netradiční koncept je jedinou cestou, jak návštěvníkům zprostředkovat kulturu naživo a nejen přes internet. Stačí si koupit online vstupenku, v ten pravý čas přijet na hlavní parkoviště u Home Credit Areny, zaparkovat a z pohodlí svého auta si užít skvělý film!

V rámci víkendové akce pro nastartování kultury v Liberci jsou pro diváky připravena celkem čtyři promítání, a to pro malé i velké diváky – těšit se můžete na filmy Rivalové, Chlap na střídačku, Vlastníci a v sobotu také na pohádku Ledové království II. Filmy pro velké diváky budou každý den začínat ve 20:00, promítání pro děti pak v 16:00 – díky špičkovým technologiím bude možné odpolední film pohodlně sledovat i během jasného dne a pomocí přenosu zvuku prostřednictvím autorádií bude vždy postaráno i o perfektní zvuk.

Celá akce proběhne v souladu se všemi momentálně platnými bezpečnostními nařízeními. Po celou dobu dobu trvání promítání u Arény bude kladen důraz na dodržování hygienických nařízení – všechny podstatné činnosti, jako je nákup vstupenek či objednávka občerstvení, budou probíhat výhradně bezkontaktně, platba za občerstvení bude možná pouze bezhotovostně a v případě jakéhokoli nezbytného kontaktu mezi obsluhou a diváky budou všichni muset používat dostatečné ochranné pomůcky, jako je rouška, rukavice a podobně. Důležitým doporučením pro diváky je určitě i to, že v jednom automobilu by měli být maximálně dva dospělí případně rodina s dětmi.

Kultura v Aréně však toto léto nekončí pouze u autokina – je první akcí nového zážitkového festivalu Léto u Arény, během kterého toho organizátoři pro návštěvníky připravují mnohem víc od filmových promítání přes koncerty, akce pro děti až po vzdělávací aktivity!

Autokino u Arény – program

  • Pátek 1. 5. 2020 od 20:00 – Rivalové
  • Sobota 2. 5. 2020 od 16:00 – Mimi šéf 
  • Sobota 2. 5. 2020 od 20:00 – Chlap na střídačku
  • Neděle 3. 5. 2020 od 20:00 – Vlastníci

Vstupenka za celé auto stojí 298 Kč a lze ji zakoupit pouze předem online v síti Ticketportal. Všechny podstatné informace najdete také na www.homecreditarena.cz a na facebookových stránkách Home Credit Areny a festivalu Léto u Arény.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky autokino, aréna, filmy, Home Credit, vstupenka, film, kultura, Ledové království II, Liberec, Ticketportal SK

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Vyjeďte si do společnosti – ve Sport Parku chystají autokino!  |  Kultura  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.