Počasí dnes19 °C, zítra17 °C
Sobota 4. května 2024  |  Svátek má Květoslav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Autokino u Arény: pro velký zájem prodlouženo!

PR článek

Nevídaný zájem diváků o netradiční Autokino u Arény, které organizátoři spustili na podporu kultury a obnovení života v areálu Sport Parku Liberec, rozhodl o prodloužení akce o další dva dny, až do 6. května. Atmosféra ve Sport Parku přidušená pandemií tak nebývale ožívá.

Diváci o prodlouženém víkendu od 1. května až do 4. května zcela využili kapacitu provizorního kina. „Z důvodu omezené kapacity centrálního parkoviště u Home Credit Areny a kvůli dodržování všech nezbytných hygienických pravidel nemohli organizátoři vyhovět všem zájemcům o filmy, a proto jsme rozhodli o prodloužení celé akce až do středy 6. května,“ uvedl za organizátory Martin Trita, marketingový manažer SFM Liberec. Již během prvních promítání přitom bylo rozhodnuto o přidání dvou pondělních filmů od 16 a od 20 hodin.

Vstupenky

Cena: 298 Kč za jedno auto (ideálně 2 dospělí nebo 2 dospělí a děti)

Dostupné v síti Ticketportal.

Během bonusových dnů jsou pro diváky připraveny celkem tři filmy a na své si přijdou i nejmladší diváci. V úterý se bude od 20:00 promítat film Okresní přebor – Poslední zápas Pepika Hnátka a ve středu pak animovaný film Ovečka Shaun ve filmu: Farmageddon od 17:00 a nestárnoucí klasika Pomáda od 20:30. Prodej vstupenek bude opět probíhat výhradně online v síti Ticketportal. Jejich cena zůstává 298 Kč za celé auto. 

Celá akce zaznamenává od diváků, kteří se často vrací i na několik představení, nadšené a pochvalné ohlasy. „Zažít autokino byl vždycky můj sen, který jsem znala jen z amerických filmů. Musel přijít až koronavirus, abychom se něčeho takového dočkali i u nás. Musím pochválit naprosto perfektní organizaci,“ hodnotí Veronika Slavíková, která vyrazila s celou rodinou na sobotní film Mimi šéf, a doplňuje: „Pro nás čtyři to navíc vyšlo výrazně levněji než běžný výlet do kina s předraženým popcornem a colou. A tady nám navíc přinesli skvělou večeři až do auta.“

Praktické informace

Místo konání: centrální parkoviště u Home Credit Areny

Vjezd z ulice Máchova.

Příjezd na místo je možný 60 minut před začátkem jednotlivých představení.

Všechna víkendová promítání byla připravena za přísných bezpečnostních a hygienických pravidel tak, aby byla dodržena všechna platná nařízení v souvislosti s koronavirem a aby docházelo k co nejmenšímu kontaktu mezi návštěvníky i organizátory. „Celé autokino bylo neuvěřitelně skvěle zorganizováno. Vše běželo plynule, nikde nevznikalo žádné čekání a jako bonus byli všichni organizátoři vždy skvěle naladění – to nám celý zážitek z filmu ještě umocnilo,“ dodává David Porš.

„Velmi si vážíme skvělé zpětné vazby na projekt Autokina u Arény, i ta nám dodává další motivaci pro prodloužení celé akce o další 3 promítání. V současné době nevíme, zda budeme Autokino v budoucnu ještě opakovat, to závisí na mnoha faktorech. Jedním z nich je i to, jaký bude o podobné akce zájem, až se obnoví provoz standardních kulturních institucí,“ dodává Martin Trita. Akce u Home Credit Areny však nekončí – samotné Autokino u Arény je první akcí z připravovaného zážitkového festivalu Léto u Arény, kdy se budou pro diváky konat nejrůznější kulturní i vzdělávací akce, a to vždy za dodržování právě platných bezpečnostních nařízení.

Vstupenky na nová představení je možné zakoupit zde, více informací naleznete na facebookových stránkách Home Credit Areny a festivalu Léto u Arény.

Program

  • Úterý 5. 5. 2020 od 20:00 – Okresní přebor – Poslední zápas Pepika Hnátka (ČR, 2012, 102 minut)
  • Středa 6. 5. 2020 od 16:00 – Ovečka Shaun ve filmu: Farmageddon (Velká Británie/USA, dabing, 2019, 86 minut)
  • Středa 6. 5. 2020 od 20:30 – Pomáda (USA, dabing, 1978, 106 minut)

Hodnocení článku je 92 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Autokino, aréna, filmy, film, vstupenka, Home Credit, představení, Liberec, SPORT PARK a.s., kultura, Ticketportal SK, USA, Okresní přebor – Poslední zápas Pepika Hnátka, kino

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Autokino u Arény: pro velký zájem prodlouženo!  |  Kultura  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.