Počasí dnes6 °C, zítra4 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Šaldovo divadlo se opět rozjíždí. V červnu se můžete těšit na několik představení

Pomalu ale jistě ožívá kultura. A pozadu nezůstává ani liberecké divadlo. Na červen má v plánu několik představení a také derniéru komedie Naše sebrané trable.

Během června nabídne celkem sedm představení. „Ta začínají vždy v 19 hodin, pokud není uvedeno jinak,“ uvedla vedoucí marketingu Michaela Pompová. Všechna představení probíhají v souladu s nařízením vlády. Mezi návštěvníky jsou zaručeny rozestupy a v prodeji je pouze 40 až 60 vstupenek bez číslovaných sedadel.

Pokud byste si chtěli užít trochu zábavy, zamiřte na akční komedii o nebezpečí srážky s blbcem. Představení se uskuteční 4. a 11. června. Nebudou chybět ani neobyčejné příběhy z Liberce v podobě hry Srnky. Tu si můžete užít v sobotu 13. června.

„V neděli 21. června proběhne derniéra představení Naše sebrané trable, černé komedie o hledání smyslu života v dnešním složitém světě,“ sdělila Pompová. Dále si můžete zakoupit lístky na představení Klíčovou dírkou 7. června, Jekkyl & Hyde 14. června a 15. června vystoupí v divadle Komorní koncert ve foyer v podání souboru Dobrá Společnost. Tento koncert začíná v 17 hodin.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto DFXŠ

Štítky divadlo, F.X.Šaldy, kultura, Liberec, představení, Divadlo F. X. Šaldy, komedie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Šaldovo divadlo se opět rozjíždí. V červnu se můžete těšit na několik představení  |  Kultura  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.