Počasí dnes6 °C, zítra4 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Frýdlantem vás provede průvodce v kostýmu hejtmana

Historická osobnost v podobě hejtmana Hanse z Gersdorfu vás během letních měsíců provede Frýdlantem v rámci komentovaných prohlídek.

Zajímaví prohlídky se uskuteční v pondělí 27. července a 3. srpna. Prohlídky začínají v 11 a v 15 hodin. „V pondělí je většina zajímavých míst ve Frýdlantu uzavřena, takto můžeme i v tento den nabídnout turistům zajímavý program,“ sdělila Jana Mrňávková z Turistického informačního centra Frýdlant.

V rámci prohlídek se návštěvníci dostanou na náměstí T. G. Masaryka, na radniční věž i do kostela Nalezení sv. Kříže. Zajímavostí bude třeba i navštívení katovské branky.

Kapacita prohlídek je omezena počtem 20 lidí. Prohlídka trvá zhruba hodinu a půl. Vstupenky je možné zarezervovat na e-mailu mic@mesto-frydlant.cz nebo na čísle 488 886 603. „K dostání jsou ale výhradně na Turistickém informačním centru Frýdlantu,“ dodala Mrňávková. Cena vstupného je 90 korun. Pro děti, seniory a držitele průkazů ZTP nebo ZTP/P je cena 60 korun.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto město Frýdlant

Štítky Frýdlant, prohlídky, průvodce, Gersdorf, Tomáš Garrigue Masaryk

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Frýdlantem vás provede průvodce v kostýmu hejtmana  |  Kultura  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.