Počasí dnes7 °C, zítra11 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Na Mini Létofestu ve Sport Parku Liberec zahrají Mirai

PR článek

Kromě sportovního života se do Sport Parku Liberec pomalu vrací i kultura – na komorní verzi známého festivalu Mini Létofest 2020 5. 9. 2020 od 18:00 na centrálním parkovišti Home Credit Areny zahrají kapely Hitfakers a Like-It v čele s kapelou Mirai. Festival tak plynule navazuje na sportovní veletrh Sport Live 2020, který se koná ve stejný den až do 16:00 v areálu Sport Parku Liberec.

Celý festival zahájí nejprve kapely Hitfakers a Like-It a na závěr vystoupí headlineři Mini Létofestu Mirai se svými nejznámějšími hity – Když nemůžeš, tak přidej nebo Yahoda. Vstupenky na celou akci lze zakoupit on-line v předprodeji v sítích Ticketmaster a Ticketportal nebo přímo na pokladně Rotunda v areálu Sport Parku Liberec. Jedna vstupenka stojí 490 Kč a jsou prodávány do dvou sektorů, které budou na festivalu zřízeny s ohledem na platná nařízení Ministerstva zdravotnictví pro venkovní akce. Vstupenky pro děti do 10 let pak vyjdou na 245 Kč, děti mladší 6 let mají vstup zdarma a pro držitele permanentky Bílých Tygrů stojí vstupenky 390 Kč.

„Pod Ještěd a obecně na sever Čech se moc rádi vracíme a Liberec máme opravdu rádi. V poslední době jsme museli zrušit dva koncerty v Jablonci a o to víc se teď těšíme na Mini Létofest v libereckém Sport Parku,“ uvedl Mirai Navrátil, zpěvák kapely Mirai.

Festival Mini Létofest 2020 je prvním koncertem, který se i přes nezbytná bezpečnostní omezení organizátorům povedlo ve Sport Parku Liberec uskutečnit od začátku pandemie koronaviru. 

Vstup do areálu konání festivalu bude možný pouze s platnou vstupenkou od 17:00 a to výhradně za dodržení všech opatření stanovených organizátorem.

Více informací najdete tady.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky mini létofest, létofest, mirai, sport park, Liberec, Mirai Navrátil, hudební skupina, festival, vstupenka, Home Credit, kultura, veletrh, Ticketmaster, Ticketportal SK, pandemie covidu-19, Česko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na Mini Létofestu ve Sport Parku Liberec zahrají Mirai  |  Kultura  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.