Počasí dnes11 °C, zítra16 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Tata bojs, Kašpárek v rohlíku i Cirk La Putyka. Do Liberce míří fesťák Energie pro kulturu

Už tento čtvrtek dorazí do centra Liberce festival Energie pro kulturu, v rámci kterého vystoupí například Cirk La Putyka nebo skupina Tata bojs. Festival zde zároveň zakončí svou letošní pouť.

Na Benešáku to ožije už ve čtvrtek, kdy program odstartuje Herecké studio divadla F. X. Šaldy. „Následovat bude představení DYNAMO KABARET v podání Cirk La Putyka. V režii souboru Cirk La Putyka je i odpolední akrobatický workshop pro děti od 5 do 15 let,“ informovala za pořadatele Martina Tůmová.

V pátek to pro změnu rozjede skupina Kašpárek v rohlíku, na kterou naváže Jakub Děkan a hlavní hvězdou budou pražští Tata bojs. Vedle hudebního programu čeká na návštěvníky i fotografie. „Na vnějších stěnách podia i hlediště jsou k vidění fotografie Milana Bureše a Milana Jaroše s názvem “Život za koronaviru” a obrázky ilustrátorů “Umění za koronaviru” vzniklé v době nouzového stavu,“ popsala Tůmová.

Na festivalu Energie pro kulturu si mohou lidé také zašlapat na kole Nadace ČEZ a vyšlapat tak finanční podporu pro lokální neziskové organizace. „Během předchozích třech zastávek se podařilo získat více než 300 000 korun,“ podotkla pořadatelka.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto FB/Energie pro kulturu

Štítky Liberecký, kultura, Energie pro kulturu, festival, Cirk La Putyka, Tata Bojs, energie, Liberec, Kašpárek v rohlíku, Jakub Děkan, Milan Bureš, Milan Jaroš, ČEZ

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Tata bojs, Kašpárek v rohlíku i Cirk La Putyka. Do Liberce míří fesťák Energie pro kulturu  |  Kultura  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.