Počasí dnes11 °C, zítra16 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Anifilm 2020 zveřejnil festivalovou znělku a má program on-line

PR článek

Mezinárodní festival animovaných filmů Anifilm 2020 se blíží, koná se už od 6. do 11. října, letos poprvé v Liberci. Anifilm svým návštěvníkům promítne více než 500 filmů, chystá letní kino, workshopy, Game a VR zónu, prezentace, dílny animace, výstavy, koncerty a mnoho dalšího.

Program Anifilmu

Srdcem festivalu se stane liberecký zámek, který by měl být prvním místem, kam návštěvník Anifilmu zavítá. Bude si zde moci zakoupit akreditaci nebo vstupenku, seznámit se s programem a potkat zajímavé hosty. Na zámku najde Game a VR zónu, zvuková studia, výstavy a prezentace, ale také občerstvení a festivalový obchod. Co se týká kinosálů, tak promítat se bude hned na několika místech, například v kině Varšava, ve dvou sálech Cinema City, v hotelu Zlatý lev, v Lidových sadech, kde bude především program pro děti, v letním kině na nám. Dr. E. Beneše, a na dalších místech. Anifilm už také na svém webu zveřejnil kompletní filmový a doprovodný program, vybírat můžete přehledně po dnech a doma se v klidu rozhodnout, který z programů vás zaujal.

Podívejte se na znělku Anifilmu


O vizuální podobu letošního Anifilmu se postarala dvojice animátorů Michaela Mihalyiová a Dávid Štumpf. Největší pozornost tento tvůrčí tandem upoutal krátkým filmem Sh_t Happens, který soutěžil na významných festivalech, jako jsou Benátky či Sundance a představí se i v Liberci. Jejich vizuál plný barev a radosti už znáte, festivalová znělka se nese ve stejném duchu a navíc je plná hudby, tance a animace.

Ohodnoť článek

Štítky Anifilm, festival, kultura, Liberec, Cinema City, Varšava, Sundance Film Festival, Benátky

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Anifilm 2020 zveřejnil festivalovou znělku a má program on-line  |  Kultura  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.