Počasí dnes4 °C, zítra3 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Liberecký Majáles nakonec bude. S Vltavou, Big'O'Bandem i programem pro děti. Vyhrajte vstupenky

Těšili jste se na koncerty? Už o nadcházejícím víkendu si jich můžete užít do sytosti na jednom místě. Po vládním rozvolnění protikoronavirových opatření totiž organizátoři rozhodli o tom, že Majáles letos bude. Vystoupí na něm celkem 14 kapel a připravený je i doprovodný program pro děti. Podmínka vstupu bude podobná, jako třeba na fotbalový stadion Slovanu – test, prodělaný covid nebo dokončené očkování. Pro dva čtenáře tu navíc máme po dvou vstupenkách na jeden festivalový den.

Majáles proběhne v Zámeckém parku v srdci Vratislavic nad Nisou ve dnech 21. – 23. května. Vystoupí na něm Vltava, Zrní, Big'O'Band nebo Jakub Děkan, účastnit se budou i herci libereckého Divadla F. X. Šaldy, připravuje se i doprovodný program pro děti.

Kompletní info o Majálesu najdete tady

Pro organizátory ze spolku Kultura, z.s., kteří do poslední chvíle čekali na vyjádření vlády ohledně postupného rozvolňování, to v posledních dnech před zahájením tolik očekávané kulturní události znamená hodně adrenalinu a extrémní množství práce.

Už v pátek navíc proběhne v areálu jako warm up koncert  R+ Members club. Vstup do areálu bude umožněn jak od KC 101010, tak od restaurace Zámecká konírna.

Doplňující informace ke vstupenkám a vstupu 

  • děti do 10 let zdarma (nutno prokázat se např. průkazem pojištěnce), 
  • držitelé průkazu TP, ZTP, ZTP/P zdarma (doprovod ale platí vstupné vyjma ZTP/P) 
  • cena vstupenek Kč 399,-/ks/den
  • maximální kapacita 500 osob 

Při vstupu je nutné se prokázat jedním z těchto písemných potvrzení o provedeném PCR (ne starším 7 dní) či antigenním testu (ne starším než 72 hodin), od lékaře o prodělaném onemocnění SARS-CoV-2 (ne starším 90 dní), certifikát o provedeném očkování obou očkovacích dávek (starší více než 14 dní). Při pohybu v areálu je nutné dodržovat veškerá současná hygienická pravidla, která budou uvedena při vstupu do areálu (jako je např. desinfekce či nošení respirátorů).

Soutěž byla ukončena, gratulujeme vítězům Renatě Bečvářové a Miroslavu Štorkovi, které organizátor zkontaktuje emailem. 

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Majáles Liberec

Štítky majáles, liberec, vstupenky, soutěž, vratislavice, kultura, koncert, Vltava, zrní, vstupenka, Jakub Děkan, Liberec XXX-Vratislavice nad Nisou

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Liberecký Majáles nakonec bude. S Vltavou, Big'O'Bandem i programem pro děti. Vyhrajte vstupenky  |  Kultura  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.