Počasí dnes7 °C, zítra6 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Ještědská Odysea se po roční pauze vrací. Festival ovlivní covidová opatření

Minulý rok se kvůli covidu neuskutečnila vůbec, letos Ještědská Odysea proběhne, i když s několika covidovými omezeními. Festival alternativních hudebních stylů se koná už v sobotu ve veseckém areálu a vstupenky lze koupit pouze v předprodeji. Návštěvníci také musí mít platný test, prodělaný covid, nebo ukončené očkování.

„Když jsme začali s přípravami minulého ročníku, byla celosvětová pandemie vzdáleným sci-fi. Exploze fenoménu C19, která izolovala náš svět, nás donutila festival zrušit,“ říkají organizátoři akce.

Letos ale festival bude, v sobotu v areálu ve Vesci. „S předprodejem vstupenek a platným testem, ale přeci. Buďte připraveni. Vesmír je nevyzpytatelné místo plné překvapení, kde se podmínky neustále mění. Budeme rádi, když vyrazíte na tuhle dobrodružnou odyseu společně s námi,“ dodávají.

Několik festivalových pódií nabídne nejrůznější hudební žánry od drum and bass až po tekkno. Vystoupí i několik kapel v čele BBYB, Empty Hall of Fame nebo Trigger. Vstupné stojí 350 korun a v místě je možné i stanování. 

Ohodnoť článek

Foto Ještědská Odysea

Štítky ještědská odysea, odysea, festival, liberec, hudba, vstupenka, COVID-19, styl, Trigger

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Ještědská Odysea se po roční pauze vrací. Festival ovlivní covidová opatření  |  Kultura  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.