Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Seriál na Netflixu se nebojí ukázat detailně penis, to však na úspěch nestačí

Už s filmem 365 dní Netflix provokoval a nabídl odběratelům svou verzi 50 odstínů šedi. Na stejnou skupinu diváků pak cílí i se seriálem Sex/Život. Současně přináší i druhou řadu Too Hot to Handle. HBO GO sice nemá v rukávu žádnou novinku, zařadila ale animované kusy jak pro děti, tak pro dospělé.

Sex/Život

Miluje svého manžela. Neodkáže si bez něj představit život. Má dvě zdravé děti. Přesto hlavní hrdinka na prahu čtyřicítky pochybuje o svém životě. Především o tom milostném. A je z toho v současnosti jeden z nejsledovanějších seriálů Netflixu. 

Billie to s manželem neklape v posteli, a tak začne vzpomínat na dobu, kdy byla nespoutaná, šťastná a spala s někým jiným. Onen někdo jiný jí čistě náhodou zrovna v tomto pochybujícím období opět vklouzne do života a jí se živě vybavují vzpomínky na své minulé já, které bylo úplně jiné.

Je jen otázkou času, kdy Billie přestane o svém bývalém partnerovi jen fantazírovat, skutečně se s ním spustí a divákovi tak dopřeje další sexuální scénu, kterými se to tady jen hemží a jsou poměrně explicitní. Detailní záběr na penis přeci jen není v každém druhém seriálu.

Ale zpět k zápletce. Jelikož si Billie poctivě vede deník, manžel jej samozřejmě objeví a začne ji podezřívat z nevěry, přemýšlet nad vším, co dělá špatně a snažit se o nápravu jejich sexuálního života. Sex/Život má velmi prostý scénář, ne vyloženě špatné herecké výkony a osm dílů plných sexu a fantazií pro všechny příznivce 50 odstínů šedi.


Sex/Life (Zdroj: Netflix)

Too hot to handle

Jsou mladí. Jsou sexy. A přijeli strávit týdnů v ráji. Účastníci druhé řady Too Hot to Handle ovšem netuší, do jakého projektu se přihlásili. Žijí v domnění, že jsou v jiné reality show, kde si budou užívat nezávazného sexu, alkoholu a večírků. Produkce si na ně ovšem skrze tuto fiktivní reality show připravila past.

Když se naolejovaní krasavci a napíchané plastické slečny dozví, že jsou v Too Hot to Handle, radost nemají. Žádné líbaní, žádný sex a žádná masturbace pro většinu z nich znamenají konec světa. Pokud totiž tato pravidla poruší, odečte se jim podle závažnosti přestupku část z pohádkové výhry, o kterou bojují.

Čeká na vás zbrusu nová sestava soutěžících, kteří opět budou klást hloupé otázky, vyřknou ne jeden prostoduchý výrok a budete se za ně cítit trapně každou minutu, kterou promrháte sledováním této reality show. Ale když tento stud překousnete, pobavíte se.


Too hot to handle (Zdroj: Netflix)

HBO GO nasazuje osvědčené kusy

Asi největším lákadlem bude pro odběratele HBO GO seriál Rick a Morty. Jde v podstatě o Futuramu pro dospělé. Absurdní animovaný seriál je plný popkulturních narážek, nejde daleko ani pro sprosté slovo. Nejen v zahraničí je velmi populární (na čsfd.cz má hodnocení 91%) a tak možná i vy oceníte jeho specifický styl humoru. K dispozici jsou divákům první čtyři série, postupně pak budou každý týden přibývat nové díly.

Dále pak HBO myslí i na nejmenší diváky a zařadila do videotéky tři filmy s Patem a Matem nebo animovaný film Lorax. Ten je adaptací knihy Dr. Seusse (Grinch, Horton) a pojednává o životě ve městě Všechnoves, kde je vše umělé. Dvanáctiletý Ted se zamiluje do dívky Audrey, jež by ráda někdy viděla opravdový strom. A tak přichází na scénu mýtický ochránce stromů Lorax. Film s ekologickým poselstvím má svou atmosféru a ocení jej nejen děti.

Dospělí si příjdou na své třeba u akčního Kurýra s Jasonem Stathamem, jenž má jediný úkol – doručit zásilku a neotevřít ji. Akční podívanou pak nabídne i thriller Nezastavitelný s Denzelem Washingtonem, kde se mladý průvodčí spolu se zkoušeným inženýrem budou snažit zabránit katastrofě, aby se nezastavitelný vlak plný nebezpečných chemikálií přestal řítit na město.


Rick and Morty (Zdroj: Adult swim)

Hodnocení článku je 30 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři

Štítky HBO Go, Netflix, tipy na filmy, seriál, sex, manželé, penis, reality show, Denzel Washington, Jason Statham, film, HBO, Adult Swim, Rick a Morty

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Seriál na Netflixu se nebojí ukázat detailně penis, to však na úspěch nestačí  |  Kultura  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.