Počasí dnes3 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

První letošní liberecký open-air festival potěší hlavně fanoušky rocku. STUDÁNKA FEST hostí zvučná jména české rock-metalové scény

PR článek

20. a 21. května zvou organizátoři festivalu všechny fanoušky rock-metalové hudby do nového kulturního areálu v městské části Krásná Studánka. Návštěvníci se mohou těšit na mnoho koncertů, doprovodný program i afterparty.

Víkend začíná už v pátek

Festival odstartuje v pátek 20. května v 17 hodin a návštěvníci se mohou těšit například na vystoupení kapely CITRON s frontmanem Láďou Křížkem a zpěvačkou Tanjou. 30leté výročí na hudební scéně oslaví na festivalu skupina ALKEHOL a nejedno ucho potěší i legendární MORČATA NA ÚTĚKU. Páteční program obohatí i energické vystoupení kapely HANZ´S FUCKERS, kteří dorazí téměř přes celou republiku. Po 22. hodině čeká na plnoleté fanoušky jako doprovodný program Erotická Show a po celý den si mohou návštěvníci zasoutěžit o zajímavé ceny. Pro ty, kteří nebudou mít po Live koncertech ještě dost, si organizátoři festivalu připravili rockovou afterparty s DJ.

Headlinerem festivalu budou DYMYTRY

V sobotu začne program úderem 14. hodiny a po celý den se bude opět soutěžit. Na podiu vystoupí liberečtí RAIN, představí se metalová parta DANGAR SIX či děčínská kapela THE REMEDY, a také dorazí hvězdy jako je DE BILL HEADS, MOTORBAND nebo KOMUNÁL. Vrcholem Festivalu Studánka bude bezesporu aktuálně nejžádanější kapela české metalové scény DYMYTRY.

Pro všechny fanoušky rock-metalové hudby je připravena přímo v areálu stanová louka a posílí i hromadná doprava z centra města a zpět, které mohou využít návštěvníci festivalu až do jedné hodiny ranní.

Jsem rád, že po těžkých letech, které festivalům a kultuře obecně nenahrávaly, můžeme zase v plném rozsahu, a hlavně pro všechny pořádat hudební festival. Studánka Fest tak bude vůbec první open air festivalem tohoto roku v Libereckém kraji a opravdu se na něj a všechny návštěvníky neskutečně těšíme. Doufám, že přijde umělce podpořit co nejvíce lidí,“ říká organizátor festivalu, Jiří Rázl.

Vstupenky lze zakoupit již nyní zde nebo denně na čerpací stanici v Krásné Studánce a solárních studiích Maury Sun (Sokolovské náměstí) a Royal Sun (u bývalého kina Lípa) v centru Liberce.

Informace o kompletním programu návštěvníci najdou také na facebooku, kde mohou sledovat stránku Studánecké Léto pro všechny akce nového kulturního areálu v Krásné Studánce nebo navštívit přímo jeho web.

Dětský den s velbloudem

A nejen skalní fanoušci rockové hudby mohou využít nového kulturního areálu. O týden dříve, tedy 14. 5. od 10 hodin pořádají organizátoři Velký Dětský Den, kde na děti krom živého velblouda čekají lety vrtulníkem, ukázky práce hasičů nebo přehlídka vojenské techniky a spoustu dalšího. 

Hodnocení článku je 74 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto www.studaneckeleto.cz, Pavel Novák

Štítky Studánka Fest, rock, Metal, open-air festival, festival, hudební skupina, hudba, Liberec XXXI-Krásná Studánka, koncert, Ladislav Křížek, Alkehol, Fest, Jiří Rázl, Facebook, Motorband

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

První letošní liberecký open-air festival potěší hlavně fanoušky rocku. STUDÁNKA FEST hostí zvučná jména české rock-metalové scény  |  Kultura  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.