Počasí dnes23 °C, zítra20 °C
Úterý 30. dubna 2024  |  Svátek má Blahoslav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Jiří Krhut a Štěpán Kozub míří do Turnova. Vystoupí v letním kině

PR článek

V turnovském letním kině už ve čtvrtek vystoupí populární ostravská dvojka Krhut & Kozub, jejichž písně si našly nesčetně fanoušků napříč generacemi. Přečtěte si o jejich turnovském poprvé, o vztahu k Českému ráji i o tom, na co všechno se můžete těšit.

Vaše hudební spojení existuje poměrně krátce, je tedy správný předpoklad, že do Turnova, potažmo srdce Českého ráje, zavítáte vůbec poprvé?
Štěpán: Ano, já osobně budu v Turnově poprvé, a i jako hudební dvojice zde budeme působit prvně.
Jirka: Ano, i já budu hrát v Turnově poprvé. V Turnově jsem byl jenom jednou, a to na dovolené, když jsem městem projížděl.

čtvrtek 25. srpna 2022
KRHUT & KOZUB
koncert
Letní kino Turnov
590 Kč

Máte nějaký vztah k Českému ráji?
Štěpán: Přiznám se, že žádný. Budu zde poprvé a moc se těším na přírodu, která je tak vychvalována!
Jirka: Vztah k Českému ráji mám asi takový, že jsem po dobu čtyř, možná pěti let, jezdil často do Sobotky za svou přítelkyní nebo k její rodině a od tama jsme dělali spoustu výletů třeba na Prachovské skály a do okolních měst. Moc se mi ten kraj líbí a je to opravdu kouzelné.

Jakou píseň z debutového alba Prásknu bičem hrajete nejraději a nebude tak chybět ani v Turnově?
Štěpán: Já osobně mám rád všechny písně z našeho alba, ale jestli bych měl vybrat jednu, tak je to Dám ti napít. Nicméně v Turnově budeme určitě hrát drtivou většinu našich písní.
Jirka: Z alba Prásknu bičem mám rád všechny písničky, tady snad možná jen záleží, kde se která písnička hraje. Třeba mám moc rád písničku Někdy se bojím, když ji zpívají s námi lidi, a to se teď třeba podařilo na Colours of Ostrava, kdy ji s námi zpívalo kolem 10 tisíc lidí, takže jsme měli radost. A samozřejmě v našem repertoáru nebude chybět a budeme se těšit, že se turnovské publikum k nám přidá.


Na co se kromě písní může turnovské publikum těšit?
Štěpán: Určitě bude i legrace to už k nám proste patří! Samozřejmě nás taky doprovodí Barbara Kanyzová, jak už je zvykem.
Jirka: Součástí našeho představení je vždycky podpisová autogramiáda u stánku s našimi suvenýry, deskami a tričky. Co se sestavy na podiu týče, tak s námi vystupuje pravidelně až na výjimky, Pavel Sotoniak, to je multiinstrumentalista, který hraje v kapele Bandjeez tehdy David Stypka & Bandjeez a samozřejmě naše chlapecké vokály vždy doplňuje Barbara Kanyzová. Budeme zpívat, budeme si mezi písničkami povídat, budeme si dělat legraci sami ze sebe a z čehokoliv jiného samozřejmě, máme svůj humor, rádi se bavíme a písničky, které jsou mnohdy pomalejší, rádi zpestříme nějakým vtipem, anekdotou, humorem obecně. Takže si myslím, že je na co se těšit.

Hodnocení článku je 94 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto KC Turnov

Štítky krhut, kozub, Turnov, letní kino, kc turnov, Jiří Krhut, Štěpán Kozub, Český ráj, David Stypka, Colours of Ostrava, koncert, vztah

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jiří Krhut a Štěpán Kozub míří do Turnova. Vystoupí v letním kině  |  Kultura  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.