Počasí dnes17 °C, zítra19 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

V Krásné Studánce vystoupí přední české kapely s doprovodným programem pro děti i dospělé

PR článek

V Liberci proběhne už v pátek 9. září další akce Studáneckého Léta. Návštěvníci se mohou těšit na vystoupení hned několika kapel různých žánrů. Nebude chybět zábava pro děti i večerní afterparty pro dospělé.

Areál v Krásné Studánce se otevře veřejnosti už ve 14 hodin a zahájení programu bude patřit především dětem,pro které zde bude připraven obří skákací hrad,dílnička a zahraje pro ně také DJ.

Po půl páté pak začne program také na hlavním podiu,kde se představí nejdříve liberecké osvědčené kapely RAIN a NASEKÁČ (crossover rock). Večer už pak bude patřit samotným hvězdám,ještě před 20. hodinou začne vystoupení kapely VYPSANÁ FIXA a vrcholem celé akce pak bude vystoupení legendárních WOHNOUT, které začne kolem půl desáté večer a po nich se pak navštěvníci mohou přesunout do velkého pivního stanu, kde bude následovat OLDIES AFTERPARTY s těmi nejlepšími hity let minulých. Mimo jiné bude na podiu probíhat doprovodný program a soutěže.

V areálu je možnost stanování, najdete zde stánky s občerstvením, koktejlový bar i restauraci.

Vstupenky na akci lze zakoupit za výhodnější ceny v předprodejích zde nebo načerpací stanici v Krásné Studánce do čtvrteční 20.hodiny, dostatek vstupenek pak bude k zakoupení také v den konání na místě.

Veškeré informace o akci můžete najít také na facebooku a na webu studaneckeleto.cz.

Hodnocení článku je 82 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky krásná studánka, festival, studánka fest, kultura, hudba, hudební skupina, Liberec XXXI-Krásná Studánka, Liberec, Vypsaná fiXa, Wohnout, Facebook

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V Krásné Studánce vystoupí přední české kapely s doprovodným programem pro děti i dospělé  |  Kultura  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.