Počasí dnes23 °C, zítra20 °C
Úterý 30. dubna 2024  |  Svátek má Blahoslav
Bez reklam

Nejkrásnější kapesní kalendář ukazuje Betlémské skály fotografky Pavly Bičíkové. Vydali ho v Turnově

Sbíráte malé kalendáříky? Pak by vám neměl chybět ten nekrásnější, mají ho v Turnově. Kapesní kalendář, který vydalo zdejší Regionální turistické informační centrum, získal ocenění v celostátní soutěži. Ve své kategorii se umístil na prvním místě.

„Dvacátý šestý ročník soutěže „O nejhezčí turistickou pohlednici České republiky" a osmý ročník soutěže „O nejhezčí Turistickou vizitku, deník a kalendářík ČR“ se konal 12. ledna 2023 v Pelhřimově. Do finále soutěže postoupilo více než 60 kalendáříků, ze kterých odborná porota zvolila jako nejhezčí právě ten z turnovského infocentra s fotografií Betlémských skal od Pavly Bičíkové,“ informovala Jana Chadabová z turistického centra.

Hodnotitele ale zaujal ještě další kalendářík vydaný turistickým centrem v Turnově, na kterém je fotografie hradu Valdštejna od Petra Šedivého. Malý kalendář obsadil čtvrté místo.

Ze soutěže tradičně vzniká putovní výstava, letos s názvem „České rekordy s Agenturou Dobrý den Pelhřimov a Nejhezčí turistické pohlednice, vizitky, deníky a kalendáříky 2023", jejíž vernisáž se odehraje v rámci veletrhu Holiday World a Region World 17. - 19. března 2023 v Praze Letňanech.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Regionální turistické informační centrum Turnov

Štítky kalendář, soutěž, Turnov, kalendářík

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Nejkrásnější kapesní kalendář ukazuje Betlémské skály fotografky Pavly Bičíkové. Vydali ho v Turnově  |  Kultura  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.