Počasí dnes11 °C, zítra16 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Večer v Naivním tentokrát pobaví teenagery i jejich rodiče

Naivní divadlo Liberec zve ve středu 22. března na další ze svých Večerů v Naivním. Tentokrát se pobaví zejména teenageři a jejich rodiče při inscenaci Řekl bych nějakej vtip a pak bych umřel smíchy. Začátek je v 19:30 hodin.

Komedie pro náctileté se inspirovala světem počítačových her. Původní hra, kterou pro Naivní divadlo napsal Šimon Olivětín (vlastním jménem René Levínský), vznikla na základě rozsáhlé sociologické analýzy dnešních „dvanácti-čtrnáctiletých“. Je o nich a pro ně.

Režisérka Michaela Homolová společně s Barborou Jakůbkovou (výprava) a Filipem Homolou (hudba) vytvořila moderní, převážně činoherní inscenaci, která působivou vizuální formou vtáhne diváky do virtuálního světa známých počítačových her a komiksů. Užijí si ji jak dospívající, pro něž je virtuální prostředí běžnou součástí života, tak i dospělí, kterým umožní lépe porozumět současné generaci teenagerů.

„Hudební tečku za Večerem obstará v Klubu NDL zbrusu nové jazzové seskupení NBN Trio. Repertoár je tvořen převážně z vlastních aranží a autorských skladeb členů - kontrabas: Emil Novotný, piano: Filip Baader, bicí nástroje: Ladislav Nič,“ zve návštěvníky za Naivní divadla Jana Pittnerová.

Ohodnoť článek

Foto Naivní divadlo Liberec, Josef Ptáček

Štítky Naivní divadlo, inscenace, představení, Liberec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Večer v Naivním tentokrát pobaví teenagery i jejich rodiče  |  Kultura  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.